Karameller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(335 vurderinger)

1 timer

Prøv at lave dine egne hjemmelavede karameller. Svære at holde fingrene fra!

Ingredienser

ca. 24 stk.

Opskriften gælder for 1 portion

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt øvrige ingredienser. Kog uden låg, rør rundt nu og da. Massen er klar, når termometeret viser 124° (brug et sukkertermometer) eller massen består "kugleprøven": Når du hælder nogle dråber af massen i iskoldt vand, skal den kunne rulle sig til en sej og ganske fast kugle. Kogetid ca. 30 min. i en stor gryde og 45 min. i en gryde med mindre bund. Hæld massen i en form (ca. 15 x 20 cm) beklædt med bagepapir og drys med flagesalt. Lad massen køle af og skær den i 24 store stykker med en skarp kniv. Pak dem ind i plastik eller papir og luk enderne med snor. Opbevar karamellerne køligt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12540 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 48 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: