Karameller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(388 vurderinger)

1 timer

Prøv at lave dine egne hjemmelavede karameller. Svære at holde fingrene fra!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

ca. 24 stk.

Opskriften gælder for 1 portion

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt øvrige ingredienser. Kog uden låg, rør rundt nu og da. Massen er klar, når termometeret viser 124° (brug et sukkertermometer). Kogetid ca. 30 min. i en stor gryde og 45 min. i en gryde med mindre bund. Hæld massen i en form (ca. 15 x 20 cm) beklædt med bagepapir og drys med flagesalt. Lad massen køle af og skær den i 24 store stykker med en skarp kniv. Pak dem ind i plastik eller papir og luk enderne med snor. Opbevar karamellerne køligt.

Tip

Hvis du ikke har et sukkertermometer, kan du bruge "kugleprøve" metoden: Når du hælder nogle dråber af massen i iskoldt vand, skal den kunne rulle sig til en sej og ganske fast kugle.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12540 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag