Karameller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(360 vurderinger)

1 timer

Prøv at lave dine egne hjemmelavede karameller. Svære at holde fingrene fra!

Ingredienser

ca. 24 stk.

Opskriften gælder for 1 portion

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt øvrige ingredienser. Kog uden låg, rør rundt nu og da. Massen er klar, når termometeret viser 124° (brug et sukkertermometer) eller massen består "kugleprøven": Når du hælder nogle dråber af massen i iskoldt vand, skal den kunne rulle sig til en sej og ganske fast kugle. Kogetid ca. 30 min. i en stor gryde og 45 min. i en gryde med mindre bund. Hæld massen i en form (ca. 15 x 20 cm) beklædt med bagepapir og drys med flagesalt. Lad massen køle af og skær den i 24 store stykker med en skarp kniv. Pak dem ind i plastik eller papir og luk enderne med snor. Opbevar karamellerne køligt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12540 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: