Bananlagkage

Bananlagkage

60+ min
Bananlagkage er en helt enkel lagkage med kakaobunde, banan, flødeskum og mørk glasur. En klassisk smagskombination, der holder! Bananlagkage kan laves i god tid, fx dagen før servering. Nyd bananlagkage til en god kop kaffe.
Mere inspiration

Har du bananer i overskud, kan du bruge dem i en banankage - en kage der er velegnet at fryse.

Banankage
60+ min
Banankage
(3111)
Velbekomme!
Tip

Er der store stykker abrikos i marmelade, kan du vælge at blende den først.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5293 kJ / 5293 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1100 kJ / 263 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 61,599998474121094 % 3,1 g
Kulhydrat: 797,4000244140625 % 39,6 g
Fedt: 203,8000030517578 % 10,1 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser