Er der store stykker abrikos i marmelade, kan du vælge at blende den først.
22239 kJ / 5315 kcal
1104 kJ / 264 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 4,4 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 62,6 % | 40,7 g |
Fedt: | 33 % | 9,8 g |
Har du bananer i overskud, kan du bruge dem i en banankage - en kage der er velegnet at fryse.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
2
Æg
|
|
225 g
Hvedemel (ca. 3¾ dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
|
2 dl
Mælk
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
3
Bananer i halve skiver
|
|
250 g
Abrikosmarmelade (ca. 2 dl)
|
150 g
Flormelis
|
|
---|---|
2 spsk
Kakaopulver
|
|
3 spsk
Vand
|
Hasselnøddeflager
|
|
---|---|
Tørrede bananskiver
|