Pandekagelagkage med chokolade og flødeskum - Opskrifter - Arla

Pandekagelagkage med chokolade og flødeskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Bag en stak chokoladepandekager og læg den sammen med flødeskum, banan, hindbærmarmelade og mørk chokolade. Super nem og super lækker lagkage!

Ingredienser

Ca. 12-14 pandekager

Antal portioner

Pynt

  • friske hindbær
  • grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel og sukker i en skål. Pisk kakaomælken i lidt efter lidt og derefter æggene. Tilsæt smeltet smør. Lad en pande (ca. 20 cm i diameter) blive godt varm og fordel ca. 1 dl dej heri. Bag pandekagen ved jævn varme ca. 1½ min. på hver side. Lad pandekagen køle af på et stykke bagepapir og gentag med resten af dejen.

Opbygning

Læg en pandekage på et fad og fordel flødeskum og hakket chokolade på den. Smør en pandekage med marmelade og læg den ovenpå. Læg en pandekage ovenpå og fordel bananskiver herpå. Gentag til der ikke er mere fyld og flere pandekager. Slut af med flødeskum på toppen. Pynt med bananskiver, friske hindbær og hakket chokolade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 20370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: