Pandekagelagkagen kan også laves i en variation med jordbær og mango. Erstat de frosne hindbær med jordbær og kom små mangotern mellem lagene. Pynt pandekagelagkagen med friske jordbær.
Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
8349 kJ / 1995 kcal
647 kJ / 155 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 16,2 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 22,9 % | 8,7 g |
Fedt: | 60,9 % | 10,7 g |
Husblas
|
3 blade |
---|---|
Frosne hindbær
|
250 g |
2½ dl | |
2½ dl | |
Vaniljepulver
|
½ tsk |
Havregryn (ca. 1½ dl)
|
50 g |
---|---|
Hvedemel (ca. ¾ dl)
|
50 g |
Æg
|
3 |
Minimælk
|
1½ dl |
1 dl | |
Vaniljepulver
|
½ tsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Smør til stegning
|
25 g |
---|
Friske hindbær, blåbær og brombær
|
|
---|---|
Rød skovsyre
|