Agurke- og melonsalat
Frisk salat med agurk og melon -som der kan laves i både en sød og salt version. Server agurke-og melonsalaten som tilbehør til fx laks eller kylling - eller spis den som mellemmåltid. Agurke- og melonsalaten vil også være rigtig god på en buffet, til at tage med på picnic - eller som et dejligt tilbehør til ostebordet eller grillmaden.
Ingredienser
Agurke- og melonsalat
1
Galiamelon
|
|
---|---|
1
Agurk
|
|
150 g
Blå stenfri vindruer
|
|
75 g
Peanuts
|
Dressing
1¼ spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1¼ spsk
Mørk balsamicoeddike
|
Pynt
Frisk basilikum
|
---|
Sådan gør du
Agurke- og melonsalat
Ved serveringen
Du kan også lave salaten som en sød variant. I stedet for olie og eddike kan du servere fx vanillecreme, ahornsirup, hakket chokolade, chokoladesauce, karamelsauce eller kaffesirup til. Frugten kan stå tildækket i køleskabet op til et døgn, men vær opmærksom på, at melon let afgiver smag til andre madvarer og omvendt. Måske du foretrækker at skifte peanuts ud med nødder eller mandler.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3911 kJ / 935 kcal
Næringsindhold pr. 100g
352 kJ / 84 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 11,6 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 33,1 % | 6,9 g |
Fedt: | 55,3 % | 5,3 g |