Agurke- og melonsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

15 min

Frisk salat, der kan laves i både en sød og salt version. Server salaten som tilbehør eller spis den som mellemmåltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 galiamelon
  • 1 agurk
  • 150 g blå vindruer
  • 75 g peanuts

Dressing

  • 1¼ spsk olivenolie
  • 1¼ spsk mørk balsamicoeddike

Pynt

  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk melonen og fjern kernerne. Skær melonen i både og fjern skallen. Skær bådene i mindre stykker, fx trekanter. Befri agurken for kerner og skær den i tykke skiver. Pil druerne fra stilken og skyl dem. Anret melon, agurk og druer i en skål.

Ved serveringen

Drys med peanuts og stil olie og eddike i små skåle ved siden af.

Tip

Man kan også lave det som en sød variant. I stedet for olie og eddike kan man servere fx vanillecreme, ahornsirup, hakket chokolade, chokoladesauce, karamelsauce eller kaffesirup til. Frugten kan stå tildækket i køleskabet op til et døgn, men vær opmærksom på, at melon let afgiver smag til andre madvarer og omvendt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag