Agurke- og melonsalat - Opskrifter - Arla

Agurke- og melonsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

15 min

Frisk salat, der kan laves i både en sød og salt version. Server salaten som tilbehør eller spis den som mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 galiamelon
  • 1 agurk
  • 150 g blå vindruer
  • 75 g peanuts

Dressing

  • 1¼ spsk olivenolie
  • 1¼ spsk mørk balsamicoeddike

Pynt

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk melonen og fjern kernerne. Skær melonen i både og fjern skallen. Skær bådene i mindre stykker, fx trekanter. Befri agurken for kerner og skær den i tykke skiver. Pil druerne fra stilken og skyl dem. Anret melon, agurk og druer i en skål.

Ved serveringen

Drys med peanuts og stil olie og eddike i små skåle ved siden af.

Tip

Man kan også lave det som en sød variant. I stedet for olie og eddike kan man servere fx vanillecreme, ahornsirup, hakket chokolade, chokoladesauce, karamelsauce eller kaffesirup til. Frugten kan stå tildækket i køleskabet op til et døgn, men vær opmærksom på, at melon let afgiver smag til andre madvarer og omvendt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: