Honningglaseret laks
20 min
•
Honningglaseret laks er så nem og lækker en ret. Den spændende, søde glasering giver en skøn smag til laksen og du kan servere laksen som hovedret med en skøn salat og brød til. Du kan også lade honningglaseret laks indgå på frokost eller buffebordet. Uanset hvad du vælger, så vil den honningglaserede laks helt sikkert bringe glæde for ganerne på gamle og unge.
Ingredienser
Honningglaseret laks
1 dl
Honning
|
|
---|---|
2 spsk
Dijonsennep
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Hel renset lakseside med skind (ca. 900 g)
|
|
1 spsk
Sorte sesamfrø
|
Sådan gør du
Honningglaseret laks
Er du glad for sød marinade, så lav en stor portion og brug den som ekstra sauce til laksen, eller brug den til at marinere fx kylling og koteletter en anden dag.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9020 kJ / 2156 kcal
Næringsindhold pr. 100g
828 kJ / 198 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 34,6 % | 16,8 g |
Kulhydrat: | 22,4 % | 10,9 g |
Fedt: | 43 % | 9,6 g |