Melonsalsa

15 min
Melonsalsa

Denne stærke melonsalsa i skønne farver byder på masser af smag. Vandmelonen kan udskiftes med andre meloner eller eksotiske frugter som fx ananas, mango og papaya.

Ingredienser

Melonsalsa

300 g Vandmelon
½ Agurk
½ Finthakket salatløg
1 tsk Citronskal (usprøjtet)
1 spsk Friskpresset citronsaft
½ dl Hakkede mynteblade
1 spsk Honning
1 tsk Sambal oelek
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber

Sådan gør du

Melonsalsa

  • Skræl og del melonen og agurken.
  • Fjern kernerne og skær dem i små tern.
  • Bland alle ingredienser og smag til.

Melonsalsaen passer godt på buffeten til sommerens grillaftener - eller til mexikanske retter. Uden løg og chili (eller med mindre chili) smager melonsalsaen også dejligt som frugtsalat eller som tilbehør til fx chokoladekage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

831 kJ / 199 kcal

Næringsindhold pr. 100g

162 kJ / 39 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 7,5 % 0,7 g
Kulhydrat: 92,1 % 8,8 g
Fedt: 0,4 % 0 g
https://www.arla.dk/opskrifter/melonsalsa/