Melonsalsa

Melonsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Denne stærke melonsalsa i skønne farver byder på masser af smag. Vandmelonen kan udskiftes med andre meloner eller eksotiske frugter som fx ananas, mango og papaya.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

ca. ½ liter

Antal portioner

Melonsalsa

  • 300 g vandmelon
  • ½ agurk
  • ½ finthakket salatløg
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ dl hakket mynte
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk sambal oelek
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Melonsalsa

  1. Skræl og del melonen og agurken.
  2. Fjern kernerne og skær dem i små tern.
  3. Bland alle ingredienser og smag til.

Tips

Melonsalsaen passer godt på buffeten til sommerens grillaftener - eller til mexikanske retter. Uden løg og chili (eller med mindre chili) smager melonsalsaen også dejligt som frugtsalat eller som tilbehør til fx chokoladekage.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1291 kJ / 309 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,3 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 90 %
  • Fedt: 3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag