Melonsalsa

Melonsalsa

15 min
Denne stærke melonsalsa i skønne farver byder på masser af smag. Vandmelonen kan udskiftes med andre meloner eller eksotiske frugter som fx ananas, mango og papaya.

Sådan gør du

Melonsalsa
  • Skræl og del melonen og agurken.
  • Fjern kernerne og skær dem i små tern.
  • Bland alle ingredienser og smag til.

Melonsalsaen passer godt på buffeten til sommerens grillaftener - eller til mexikanske retter. Uden løg og chili (eller med mindre chili) smager melonsalsaen også dejligt som frugtsalat eller som tilbehør til fx chokoladekage.

Energiindhold for hele retten:

757 kJ / 181 kcal

Næringsindhold pr. 100g

149 kJ / 36 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 8,4 % 0,7 g
Kulhydrat: 90,9 % 8 g
Fedt: 0,7 % 0 g

Ingredienser

Melonsalsa
300 g Vandmelon
½ Agurk
½ Finthakket salatløg
1 tsk Citronskal (usprøjtet)
1 spsk Friskpresset citronsaft
½ dl Hakket mynte
1 spsk Honning
1 tsk Sambal oelek
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber