Lækker salat med masser af godt for både øjne og gane.
Du kan skifte melonen ud med 2-3 æbler i tern. Vend evt. æbleternen i lidt limesaft, så de ikke bliver brune.
6195 kJ / 1481 kcal
287 kJ / 69 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 16,2 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 60,7 % | 10,2 g |
Fedt: | 23,1 % | 1,8 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Belugalinser eller tørrede grønne linser, fx fra Puy (ca. 2 dl)
|
200 g |
---|---|
Vand
|
¾ liter |
Groft salt
|
¾ tsk |
1 dl | |
1 lille dåse light kokosmælk (ca. 165 ml)
|
|
Fintrevet frisk ingefær
|
2 tsk |
Akaciehonning
|
1 tsk |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1½ tsk |
Friskpresset limesaft
|
2 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Romainesalat revet i mindre stykker (ca. 100 g)
|
1 liter |
---|---|
Røde peberfrugter i meget tynde strimler (ca. 300 g)
|
2 |
Kantalupmelon eller anden sød melon i tern
|
300 g |
Rødløg i halve, meget tynde ringe (ca. 75 g)
|
1 |
Frisk koriander
|
1 dl |
Cashewnødder
|
50 g |
Lyst brød, fx naanbrød
|
240 g |
---|