Ca. 25 min. ved 175°.
14861 kJ / 3552 kcal
905 kJ / 216 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 5,8 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 50,1 % | 26,7 g |
Fedt: | 44,1 % | 10,8 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
125 g
Smør
|
|
---|---|
75 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
2
Æg
|
|
150 g
Brun farin (ca. 2½ dl)
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
½ liter
Vaniljeflødeis
|
|
---|---|
½ liter
Is med blandede røde bær
|
3
Modne passionsfrugter
|
|
---|---|
1 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
400 g
Friske blandede bær, fx hindbær, jordbær, blåbær og brombær
|
Friske mynteblade eller citronmelisse
|
|
---|---|
Knust rød krymmel
|