Cheesecake iskager med blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(40 vurderinger)

60+ min

Sjove iskager med blød blåbæris og kiksebund.

Ingredienser

8 iskager

Antal portioner

Pynt

  • friske blåbær
  • knust digestive kiks

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring blåbær og sukker i kog i en tykbundet gryde. Kog det i ca. 1 min. og tilsæt citronsaft og vaniljesukker. Kør bærblandingen i en foodprocessor til en jævn blanding. Rør flødeost og skyr sammen i en skål og vend bærrene heri. Kør blandingen på en ismaskine i ca. ½ time - til den har en cremet konsistens. Hæld isen i en bradepande (ca. 20 x 24 cm) og stil den tildækket i fryseren i mindst 6 timer. Lav 8 chessecake iskager således: Brug en udstikker form (ca. 6 cm i diameter) og udstik et stykke is, stil den på en kiks og før udstikkerformen helt igennem kiksene. Stil efterhånden iskagerne på et koldt serveringsfad - gentag med resten. Pynt iskagerne og server.

Tip

Hvis du ikke har en ismaskine, kan du hælde blandingen direkte i bradepanden og stille den tildækket i fryseren i mindst 6 timer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 33 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: