Cheesecake iskager med blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(40 vurderinger)

60+ min

Sjove iskager med blød blåbæris og kiksebund.

Ingredienser

8 iskager

Antal portioner

Pynt

  • friske blåbær
  • knust digestive kiks

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring blåbær og sukker i kog i en tykbundet gryde. Kog det i ca. 1 min. og tilsæt citronsaft og vaniljesukker. Kør bærblandingen i en foodprocessor til en jævn blanding. Rør flødeost og kvark sammen i en skål og vend bærrene heri. Kør blandingen på en ismaskine i ca. ½ time - til den har en cremet konsistens. Hæld isen i en bradepande (ca. 20 x 24 cm) og stil den tildækket i fryseren i mindst 6 timer. Lav 8 chessecake iskager således: Brug en udstikker form (ca. 6 cm i diameter) og udstik et stykke is, stil den på en kiks og før udstikkerformen helt igennem kiksene. Stil efterhånden iskagerne på et koldt serveringsfad - gentag med resten. Pynt iskagerne og server.

Tip

Hvis du ikke har en ismaskine, kan du hælde blandingen direkte i bradepanden og stille den tildækket i fryseren i mindst 6 timer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: