Hvid chokoladeis med hindbær

Bedømmelse

(6 vurderinger)

60+ min

Skøn smagskombination for alle der elsker hvid chokolade.

Ingredienser

9 personer pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak den hvide chokolade groft. Kom halvdelen i en skål og smelt det over vandbad. Tag gryden af varmen og kom resten af chokoladen heri og lad det smelte. Pisk fløden til et let skum. Pisk æggene godt sammen og pisk den smeltede chokolade i under kraftig piskning. Vend flødeskummet i og hæld isblandingen i en form (ca. 1½ liter). Mos 2/3 af hindbærrene og rør dem ned i isblandingen. Stil isen tildækket i fryseren i 3-4 timer.

Tag isen ud og stil den i køleskabet i ca. ½ time inden servering. Server med resten af hindbærrene.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 71 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: