Hvid chokoladeis med hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Skøn smagskombination for alle der elsker hvid chokolade.

Ingredienser

9 personer pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak den hvide chokolade groft. Kom halvdelen i en skål og smelt det over vandbad. Tag gryden af varmen og kom resten af chokoladen heri og lad det smelte. Pisk fløden til et let skum. Pisk æggene godt sammen og pisk den smeltede chokolade i under kraftig piskning. Vend flødeskummet i og hæld isblandingen i en form (ca. 1½ liter). Mos 2/3 af hindbærrene og rør dem ned i isblandingen. Stil isen tildækket i fryseren i 3-4 timer.

Tag isen ud og stil den i køleskabet i ca. ½ time inden servering. Server med resten af hindbærrene.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 71 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: