Hvid chokoladeis med hindbær

5 timer 10 min
Arbejdstid: 40 min
Hvid chokoladeis med hindbær

Is med skønne smagskombinationer for alle der elsker hvid chokolade og hindbær.

Ingredienser

200 g Hvid chokolade
½ liter Piskefløde
2 Æg
6 dl Frosne hindbær

Sådan gør du

  • Hak den hvide chokolade groft. Kom halvdelen i en skål og smelt det over vandbad.
  • Tag gryden af varmen og kom resten af chokoladen heri og lad det smelte.
  • Pisk fløden til et let skum.
  • Pisk æggene godt sammen og pisk den smeltede chokolade i under kraftig piskning.
  • Vend flødeskummet i og hæld isblandingen i en form (ca. 1½ liter).
  • Mos 2/3 af hindbærrene og rør dem ned i isblandingen.
  • Stil isen tildækket i fryseren i 3-4 timer.
  • Tag isen ud og stil den i køleskabet i ca. ½ time inden servering.
  • Server med resten af hindbærrene.

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Relateret video Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

https://www.arla.dk/opskrifter/hvid-chokoladeis-med-hindbar/