Hvid chokoladeis med hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Skøn smagskombination for alle der elsker hvid chokolade.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

9 personer pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak den hvide chokolade groft. Kom halvdelen i en skål og smelt det over vandbad. Tag gryden af varmen og kom resten af chokoladen heri og lad det smelte. Pisk fløden til et let skum. Pisk æggene godt sammen og pisk den smeltede chokolade i under kraftig piskning. Vend flødeskummet i og hæld isblandingen i en form (ca. 1½ liter). Mos 2/3 af hindbærrene og rør dem ned i isblandingen. Stil isen tildækket i fryseren i 3-4 timer.

Tag isen ud og stil den i køleskabet i ca. ½ time inden servering. Server med resten af hindbærrene.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 71 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag