Mandelbund med æbleis

Mandelbund med æbleis

60+ min Dessert

Skøn dessert, der er nem at servere for gæster, for både mandelbund og is kan tilberedes i forvejen.

Velbekomme!
Variation

Mandelbunden kan serveres med abrikoscreme i stedet for æbleis. Pisk ¼ liter fløde næsten stiv med 1 spsk vaniljesukker og vend den med ca. 1 dl abrikosmos eller -marmelade. Smag til.

Frysetip

Mandelbunden og æbleisen kan fryses – hver for sig.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10600 kJ / 2534 kcal

Næringsindhold pr. 100g

850 kJ / 203 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 6,7 % 3,4 g
Kulhydrat: 45,8 % 22,9 g
Fedt: 47,5 % 10,9 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser