Mandelbund med æbleis

Mandelbund med æbleis

60+ min Dessert
Mandelbund med æbleis er en skøn og anderledes dessert, der er nem at forberede, når der skal kræses for gæsterne. Både mandelbund og æbleis kan nemlig tilberedes og stå klar i fryseren. Æbleis er ikke den mest anvendte istype - men den er virkelig lækker. Den bløde, friske og syrlige is matcher den sprøde mandelbund fantastisk. Top desserten op med smørristede mandler - og du har en himmerigsmundfuld. God fornøjelse.
Mere inspiration

Når det bugner med æbler - så er æblekage et must.

Æblekage
60+ min
Æblekage
(170)
Velbekomme!
Variation

Mandelbunden kan serveres med abrikoscreme i stedet for æbleis. Pisk ¼ liter fløde næsten stiv med 1 spsk vaniljesukker og vend den med ca. 1 dl abrikosmos eller -marmelade. Smag til.

Frysetip

Mandelbunden og æbleisen kan fryses – hver for sig.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10600 kJ / 2534 kcal

Næringsindhold pr. 100g

850 kJ / 203 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 6,7 % 3,4 g
Kulhydrat: 45,8 % 22,9 g
Fedt: 47,5 % 10,9 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser