Mandelbund med æbleis

60+ min Dessert

Skøn dessert, der er nem at servere for gæster, for både mandelbund og is kan tilberedes i forvejen.

Mandelbund med æbleis
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10600 kJ / 2534 kcal

Energifordeling:
Fiber: 24,7 g
Protein: 6,7 %
Kulhydrat: 45,8 %
Fedt: 47,5 %
Variation

Mandelbunden kan serveres med abrikoscreme i stedet for æbleis. Pisk ¼ liter fløde næsten stiv med 1 spsk vaniljesukker og vend den med ca. 1 dl abrikosmos eller -marmelade. Smag til.

Frysetip

Mandelbunden og æbleisen kan fryses – hver for sig.

Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser