Bag evt. pandekagerne på forhånd. Mælk eller fløde i pandekagedejen, gør pandekagerne bløde og smidige, og er altså godt at bruge, hvis pandekagerne skal rulles sammen. Vand eller øl i dejen gør pandekager sprøde og knasende.
Pandekagerne kan fryses.
15905 kJ / 3801 kcal
534 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 10,2 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 56,6 % | 17,8 g |
Fedt: | 33,2 % | 4,8 g |
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
5 dl
Appelsinjuice
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
---|---|
1 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
5 dl
Mælk
|
|
6
Æg
|
|
50 g
Smeltet smør
|
4
Store appelsiner (ca. 800 g)
|
|
---|---|
50 g
Grofthakket orangechokolade
|
|
1 spsk
Grofhakkede usaltede pistacienødder
|
1 liter
Chokoladeis
|
---|
Citronmelisseblade
|
---|