Er der noget så skønt som hjemmelavet flødeis til crepes suzette?
Du kan fryse pandekager og appelsinsauce hver for sig. Adskil pandekagerne fx med papir, så kan du tage det antal op ad gangen du har brug for.
Mælk eller fløde i pandekagedejen gør pandekagerne bløde og smidige, og er derfor godt at bruge, når pandekagerne skal foldes eller rulles. Vand eller øl i dejen gør pandekager sprøde.
Du kan sagtens lave crepes suzette uden at flambere pandekagerne. Du undlader bare punktet med flambering, og desserten smager stadig fantastisk.
14368 kJ / 3434 kcal
1278 kJ / 306 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 5,5 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 18,9 % | 14,2 g |
Fedt: | 73,8 % | 25,5 g |
Alkohol: | 1,8 % |
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
60 g |
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
2 dl | |
Vand
|
1 dl |
Æg
|
4 |
Smør - smeltet
|
100 g |
Smør
|
100 g |
---|---|
Flormelis (ca. 1½ dl)
|
80 g |
Friskpresset appelsinsaft
|
1¼ dl |
Friskpresset citronsaft
|
½ dl |
Strimlet appelsinskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Grand Marnier
|
3 spsk |
---|
Ristede mandelsplitter
|
50 g |
---|
Vaniljeflødeis
|
---|