Crepes suzette

1 timer Dessert

Sprøde pandekager lunet på panden i lækker appelsinsauce. Server med flødeskum på toppen. Mums!

Crepes suzette
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17656 kJ / 4220 kcal

Energifordeling:
Fiber: 9,6 g
Protein: 5,2 %
Kulhydrat: 16,1 %
Fedt: 78,7 %
Frysetip

Du kan fryse pandekager og sauce hver for sig.

Tips

Mælk eller fløde i pandekagedejen gør pandekagerne bløde og smidige, og er derfor godt at bruge, når pandekagerne skal foldes eller rulles. Vand eller øl i dejen gør pandekager sprøde og knasende. Du kan komme et par spiseskefulde appelsinlikør eller cognac i saucen lige inden serveringen. Piskefløden kan du erstatte med Karolines Køkken® Flødefraiche 30% i både pandekagedejen og som tilbehør. Det giver ekstra friskhed til desserten.

Relateret video
Hvordan laver man pandekager

Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.

Ingredienser