Crepes suzette

1 timer Dessert

Sprøde pandekager lunet på panden i lækker appelsinsauce. Server med flødeskum på toppen. Mums!

Crepes suzette
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16590 kJ / 3965 kcal

Energifordeling:
Fiber: 5,4 g
Protein: 4,5 %
Kulhydrat: 16,1 %
Fedt: 79,4 %
Frysetip

Du kan fryse pandekager og sauce hver for sig.

Tips

Mælk eller fløde i pandekagedejen gør pandekagerne bløde og smidige, og er derfor godt at bruge, når pandekagerne skal foldes eller rulles. Vand eller øl i dejen gør pandekager sprøde. Du kan komme et par spiseskefulde appelsinlikør eller cognac i saucen lige inden serveringen. Drys evt. pandekagerne med ristede mandelsplitter eller -flager, hvis du kan lide list knas i din dessert.

Relateret video
Hvordan laver man pandekager

Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.

Ingredienser