Crepes suzette

Crepes suzette

1 timer Dessert
Fryseegnet

Sprøde pandekager lunet på panden i lækker appelsinsauce. Server med flødeskum på toppen. Mums!

Velbekomme!
Frysetip

Du kan fryse pandekager og sauce hver for sig.

Tips

Mælk eller fløde i pandekagedejen gør pandekagerne bløde og smidige, og er derfor godt at bruge, når pandekagerne skal foldes eller rulles. Vand eller øl i dejen gør pandekager sprøde. Du kan komme et par spiseskefulde appelsinlikør eller cognac i saucen lige inden serveringen. Drys evt. pandekagerne med ristede mandelsplitter eller -flager, hvis du kan lide list knas i din dessert.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16590 kJ / 3965 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1297 kJ / 310 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 4,5 % 3,4 g
Kulhydrat: 16,1 % 12,3 g
Fedt: 79,4 % 27,8 g
Relateret video
Hvordan laver man pandekager

Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.

Ingredienser