Mælk eller fløde i pandekagedejen gør pandekagerne bløde og smidige, og er derfor godt at bruge, når pandekagerne skal foldes eller rulles. Vand eller øl i dejen gør pandekager sprøde.
Du kan sagtens lave crepes suzette uden at flambere pandekagerne. Du undlader bare punktet med flambering, og desserten smager stadig fantastisk.
Du kan fryse pandekager og appelsinsauce hver for sig. Adskil pandekagerne fx med papir, så kan du tage det antal op ad gangen du har brug for.
14298 kJ / 3417 kcal
1272 kJ / 304 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 5,5 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 19,7 % | 14,8 g |
Fedt: | 73 % | 25,1 g |
Alkohol: | 1,8 % |
Er der noget så skønt som hjemmelavet flødeis til crepes suzette?
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
60 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
1 dl
Vand
|
|
4
Æg
|
|
100 g
Smør - smeltet
|
100 g
Smør
|
|
---|---|
80 g
Flormelis (ca. 1½ dl)
|
|
1¼ dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Strimlet appelsinskal (usprøjtet)
|
3 spsk
Grand marnier
|
---|
50 g
Ristede mandelsplitter
|
---|
Vaniljeflødeis
|
---|