Pandekager uden æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

30 min

Har du ikke nogle æg i køleskabet? Fortvivl ej - her er opskriften på pandekager uden æg. Server dem med en lækker, cremet bærskum til.

Ingredienser

ca. 8 store pandekager

Antal portioner

Bærskum

Pandekager

  • 25 g smør

Tilbehør

  • 4 spsk sukker

Pynt

  • friske hindbær
  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Bærskum

Pisk flødefraiche og sukker sammen til et skum. Mos hindbærrene let. Vend hindbær og basilikum i flødefraichen. Stil bærskummet tildækket i køleskabet.

Pandekager

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Rør vand, flødefraiche og smør sammen. Pisk det i melblandingen lidt af gangen til en jævn dej. Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande. Fordel ¾ dl dej i panden og bag pandekagen ved jævn varme, ca. 1½ min. på hver side. Læg den i et ovnfast fad og dæk med alufolie. Stil fadet midt i ovnen og gentag med resten af pandekagerne. Server med bærskum, sukker, friske hindbær og basilikum.

Hold pandekagerne varme:

Ca. 75° - traditionel ovn.

Hvordan laver man pandekager

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: