Pandekager uden æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

Har du ikke nogle æg i køleskabet? Fortvivl ej - her er opskriften på pandekager uden æg. Server dem med en lækker, cremet bærskum til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

ca. 8 store pandekager

Antal portioner

Pandekager

Bærskum

  • 25 g smør

Tilbehør

  • 4 spsk sukker

Pynt

  • friske hindbær
  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pandekager

  1. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Rør vand, flødefraiche og smør sammen. Pisk det i melblandingen lidt af gangen til en jævn dej.
  2. Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande. Fordel ¾ dl dej i panden og bag pandekagen ved jævn varme, ca. 1½ min. på hver side. Læg pandekagen i et ovnfast fad og dæk med alufolie. Stil fadet midt i ovnen og gentag med resten af pandekagerne.

Bærskum

  1. Pisk flødefraiche og sukker sammen til et skum. Mos hindbærrene let. Vend hindbær og basilikum i flødefraichen.

Server med bærskum, sukker, friske hindbær og basilikum.

Hold pandekagerne varme:

Ca. 75° - traditionel ovn.

Hvordan laver man pandekager

Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag