Pandekager uden æg
30 min

Pandekager uden æg

Har du ikke nogle æg i køleskabet? Fortvivl ej - her er opskriften på pandekager uden æg. Server dem med en lækker, cremet bærskum til.
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pandekager uden æg

Har du ikke nogle æg i køleskabet? Fortvivl ej - her er opskriften på pandekager uden æg. Server dem med en lækker, cremet bærskum til.

ca. 8 store pandekager

Antal portioner

Bærskum

Pandekager

  • 25 g smør

Tilbehør

  • 4 spsk sukker

Pynt

  • friske hindbær
  • friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Bærskum

Pisk flødefraiche og sukker sammen til et skum. Mos hindbærrene let. Vend hindbær og basilikum i flødefraichen. Stil bærskummet tildækket i køleskabet.

Pandekager

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Rør vand, flødefraiche og smør sammen. Pisk det i melblandingen lidt af gangen til en jævn dej. Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande. Fordel ¾ dl dej i panden og bag pandekagen ved jævn varme, ca. 1½ min. på hver side. Læg den i et ovnfast fad og dæk med alufolie. Stil fadet midt i ovnen og gentag med resten af pandekagerne. Server med bærskum, sukker, friske hindbær og basilikum.

Hold pandekagerne varme:

Ca. 75° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %
Print