Bounty ispinde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Elsker du også Bounty, så prøv disse bounty ispinde næste gang du bliver lækkersulten! Bounty ispindene er skønne på en varm sommerdag - og alle de andre dage, hvor man har lyst til is!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

10-12 ispinde

Antal portioner

Bounty ispinde

  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) - smeltet
  • 2 spsk kokosmel

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bounty ispinde

Pisk æggeblommer og kokossukker til en luftig æggesnaps. Vend kokosmælk, vaniljeskyr og kokosmel i æggesnapsen. Fordel isblandingen i isforme, sæt pinde i og stil isene i fryseren i mindst 6 timer - gerne til næste dag.

Pynt ispindene med smeltet chokolade og kokos.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,6 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 64 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag