Bounty ispinde

Bounty ispinde

60+ min
Elsker du også Bounty, så prøv disse bounty ispinde næste gang du bliver lækkersulten! Bounty ispindene er skønne på en varm sommerdag - og alle de andre dage, hvor man har lyst til is!

Sådan gør du

Bounty ispinde
  • Pisk æggeblommer og kokossukker til en luftig æggesnaps.
  • Vend kokosmælk, vaniljeskyr og kokosmel i æggesnapsen.
  • Fordel isblandingen i isforme, sæt pinde i og stil isene i fryseren i mindst 6 timer - gerne til næste dag.
  • Pynt bounty ispindene med smeltet chokolade og kokos.
Mere inspiration

Lyst til at eksperimentere med flere lækre ispinde?

Velbekomme!
Tip

Vil du gerne have bounty is- smagen, men ikke som pinde, så kan du tilberede dobbeltportion, og komme cremen i en metalform i fryseren. Rør 4-5 gange i blandingen under indfrysningen. Eller frys blandingen i en ismaskine.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8608 kJ / 2057 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1007 kJ / 241 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 9,6 % 5,7 g
Kulhydrat: 22,1 % 13,1 g
Fedt: 68,3 % 18,6 g

Ingredienser

Bounty ispinde
Æggeblommer (ca. 4 spsk)
4
Kokossukker (ca. ¾ dl)
50 g
Kokosmælk (ca. 400 ml)
1 dåse
2½ dl
Kokosmel (ca. 1 dl)
35 g
Mørk chokolade - smeltet
50 g
Kokosmel
2 spsk