Hindbærsoftice

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

15 min

En hurtig og velsmagende dessert - med masser af knald på farverne!

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g grofthakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend kvark og proteinpulver sammen. Hæld blandingen i en skål. Tilsæt hindbær og rørsukker og blend med en stavblender til en ensartet softice.

Kom isen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den ud i to skåle. Drys chokolade over, pynt med citronmelisse og server straks.

Link til RENR webshop

https://www.renr.dk/produkter/whey-better-blueberry-proteinpulver/

Tip

Lav isen med andre typer af frosne bær, fx brombær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: