Daim is

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Daim is er altid et hit - hos både børn og voksne. Denne opskrift på daim is tager udgangspunkt i en skøn hjemmelavet vaniljeis, hvor daimstykkerne vendes i isen under indfrysning. Daim isen kan varieres i det uendelige - rør fx mørk chokolade, marcipanstykker eller dulce de leche i isen i stedet for daim.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 1 liter

Antal portioner

Daimis

  • 150 g grofthakket daim

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Daimis

  1. Pisk fløden til et let skum.
  2. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps.
  3. Vend forsigtigt flødeskummet i æggesnapsen.
  4. Sæt iscremen tildækket i fryseren, og frys den i 1-2 timer til den er let stivnet.
  5. Vend daimstykkerne i ismassen og sæt den tilbage i fryseren. Frys daimisen i yderligere 3-4 timer - rør i ismassen 2-3 gange under indfrysningen.

Variation

Erstat daim chokolade med fx mørk chokolade, dulce de leche, bounty eller andet.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 74 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag