Gulerods-ispinde med skyr og ingefær
8 timer
•
Arbejdstid: 35 min
•
Skønne ispinde med gulerod og skyr. Det er is på en helt ny måde - både forfriskende og læskende.
Ingredienser
3 dl
Vand
|
|
---|---|
4
Gulerødder i mindre stykker (ca. 250 g)
|
|
25 g
Skrællet frisk ingefær i mindre stykker
|
|
4 spsk
Akaciehonning
|
|
2 spsk
Sukker
|
4
Æggeblommer (ca. 4 spsk)
|
|
---|---|
75 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
3 dl
Skyr naturel
|
|
1 dl
Mælk
|
|
4 tsk
Friskpresset citronsaft
|
8- 10
Ispindeforme (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
8- 10
Træispinde
|
Pynt
Smeltet mørk chokolade
|
|
---|---|
Hakkede usaltede pistacienødder
|
Sådan gør du
Har du ikke en ismaskine kan du fryse isblandingen direkte i isforme. Lad dem fryse natten over. Frisk ingefær har en meget fremtrædende smag, så smag til efter din egen smag.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5010 kJ / 1197 kcal
Næringsindhold pr. 100g
405 kJ / 97 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 17,5 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 68,4 % | 16,3 g |
Fedt: | 14,1 % | 1,5 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.