Rabarbersaft

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Klassisk hjemmelavet rabarbersaft med kun få ingredienser. Det er vigtigt at bruge vinrabarber for at få den flotte og intense lyserøde farve.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 2 liter

Antal portioner

  • 2 liter vand
  • 900 g sukker
  • 1½ kg vinrabarber i mindre stykker
  • 1 citron (usprøjtet) i skiver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Bring vand og sukker i kog, og kog til sukkeret er opløst.
  2. Tag gryden af varmen og tilsæt rabarber og citron. Lad blandingen køle af og læg låg på. Stil rabarberblandingen på køl i 3 dage.
  3. Sigt blandingen gennem et rent viskestykke og hæld saften på rengjorte flasker. Opbevar den færdige saft på køl.
  4. Bland 1 del saft med 1 del vand ved servering.

Tips

Server med isterninger og pynt med tynde strimler af rabarber. Du kan også bruge rabarbersaften ufortyndet i drinks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 0 %
  • Kulhydrat: 0 %
  • Fedt: 0 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag