Rabarbercrumble

Rabarbercrumble

45 min Dessert
Dejlig opskrift på nem rabarbercrumble, som er oplagt at kaste sig over, når de skønne rabarber er i sæson. Rabarber crumble består helt enkelt af rabarber og en smuldredej. Vi foreslår at servere crumble med rabarber i mindre skåle - så har du din helt egen portion. Du kan selvfølgelig bage crumblen i en tærteform eller andet ovnfast fad, og du kan variere med at blande rabarber med bær fra have eller fryser. Crumblen kan også piftes op med hakkede mandler, nødder - eller mysli - og du kan smage til med kanel, hvis du er til det. Her har vi kombineret sæsonen for rabarber med et smut i naturens skatkammer, hvor du kan finde spiselig blomster som pynter smukt.
Mere inspiration

En lækker klassisk dessert med rabarber.

Rabarbertrifli
60+ min
Rabarbertrifli
(215)
Velbekomme!
Tip

I stedet for spiselige blomster kan du bruge friske mynteblade eller citronmelisse.

Variation

I stedet for rabarber kan du bruge forskellige frugter, så som æbler, for at få en lækker æblecrumble.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14639 kJ / 3499 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1137 kJ / 272 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 4,4 % 3 g
Kulhydrat: 38,1 % 25,5 g
Fedt: 57,5 % 17,7 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise