Her en opskrift på en let rabarber crumble, som er oplagt at kaste sig over, når de skønne rabarber er i sæson. Rabarber crumble består af rabarberkompot, en smuldredej og en vaniljecreme. Vi foreslår at servere rabarber crumble i portionsskåle - så har du din helt egen portion og sparer opvask af tallerknen. Her har vi kombineret sæson for rabarber med et smut i naturens skatkammer, hvor du kan finde spiselig blomster - men crumblen er naturligvis også skøn uden.
I stedet for spiselige blomster kan du bruge friske mynteblade eller citronmelisse.
11059 kJ / 2643 kcal
958 kJ / 229 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 8,5 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 27,1 g |
Fedt: | 43,4 % | 11,2 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.