Rabarber crumble

Rabarber crumble

45 min Dessert
Her en opskrift på en let rabarber crumble, som er oplagt at kaste sig over, når de skønne rabarber er i sæson. Rabarber crumble består af rabarberkompot, en smuldredej og en vaniljecreme. Vi foreslår at servere rabarber crumble i portionsskåle - så har du din helt egen portion og sparer opvask af tallerknen. Her har vi kombineret sæson for rabarber med et smut i naturens skatkammer, hvor du kan finde spiselig blomster - men crumblen er naturligvis også skøn uden.
Mere inspiration

En lækker klassisk dessert med rabarber.

Rabarbertrifli
60+ min
Rabarbertrifli
(213)
Velbekomme!
Tip

I stedet for spiselige blomster kan du bruge friske mynteblade eller citronmelisse.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2647 kJ / 2647 kcal

Næringsindhold pr. 100g

959 kJ / 229 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 55,400001525878906 % 4,8 g
Kulhydrat: 313,70001220703125 % 27,2 g
Fedt: 129,6999969482422 % 11,2 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser