Stegte sild med rabarbersylt

30 min Hovedret

Stegte sild er retro mad, som fortjener at komme frem i lyset. Sild smager rigtig godt, de er sunde, billige og så er det godt for co2 regnskabet, hvis vi skifter noget af kødet ud med fisk, fra de danske farvande.

Stegte sild med rabarbersylt
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13363 kJ / 3194 kcal

Energifordeling:
Fiber: 43,4 g
Protein: 18,5 %
Kulhydrat: 42,5 %
Fedt: 39 %
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser