10822 kJ / 2587 kcal
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 21,1 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 49,5 % | 12,7 g |
Fedt: | 29,4 % | 3,5 g |
Har du rabarber i overflod?
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
3 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
300 g
Rabarber i korte stykker
|
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
½ dl
Fintklippet purløg
|
|
Friskkværnet peber
|
8
Rensede ferske dobbelt sildefileter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
75 g
Groft rugmel (ca. 1½ dl)
|
|
50 g
Smør
|
1 kg
Kartofler - koges
|
---|