Silden har sæson hele året, men spisekvaliteten er bedst i to perioder: februar-april (vårsild) og august-oktober (høstsild).
9550 kJ / 2283 kcal
393 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 23,4 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 36,7 % | 8,5 g |
Fedt: | 39,9 % | 4,2 g |
8
Rensede ferske dobbelt sildefileter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Sammenpisket æg
|
|
4 spsk
Rasp
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
3 spsk
Hakket frisk kruspersille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
3½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2
Finthakkede æbler, fx Ingridmarie (ca. 125 g)
|
|
1 stilk
Finthakket bladselleri (ca. 50 g)
|
|
1 tsk
Karry
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
800 g
Kartofler - koges
|
|
---|---|
450 g
Blandet salat
|