7571 kJ / 1810 kcal
787 kJ / 188 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 11 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 35,8 % | 16,5 g |
Fedt: | 53,2 % | 11,3 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
150 g
Karrysalat eller æggesalat
|
|
---|---|
1 dl
Creme fraiche, et andet syrnet produkt eller mayonnaise
|
|
1- 2
Grofthakkede hårdkogte æg
|
|
2- 3
Cornichoner i små tern
|
|
1
Æble i tern (kan udelades)
|
|
1 spsk
Karry
|
|
½ tsk
Groft salt
|
4 skiver
Groft rugbrød
|
|
---|---|
4
Marinerede sild
|
|
1
Rødløg i ringe
|
|
Klippede friske krydderurter, fx karse og purløg
|