Sildemad
20 min
•
&format=webp)
En sildemad til frokost er bare så dejligt nemt, hurtigt og velsmagende. Det kræver bare at du har rugbrød, sild, løg - og karrysalat. Her er en opskrift på en hurtig genvej, hvis du pludselig har brug for en større portion karrysalat, eller du bare har lyst til en næsten hjemmelavet af slagsen.
Ingredienser
Hurtig karrysalat
150 g
Karrysalat eller æggesalat
|
|
---|---|
1 dl
Creme fraiche, et andet syrnet produkt eller mayonnaise
|
|
1- 2
Grofthakkede hårdkogte æg
|
|
2- 3
Cornichoner i små tern
|
|
1
Æble i tern (kan udelades)
|
|
1 spsk
Karry
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sildemad
4 skiver
Groft rugbrød
|
|
---|---|
4
Marinerede sild
|
|
1
Rødløg i ringe
|
|
Klippede friske krydderurter, fx karse og purløg
|
Sådan gør du
Hurtig karrysalat
Sildemad
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7570 kJ / 1809 kcal
Næringsindhold pr. 100g
787 kJ / 188 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 11 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 35,8 % | 16,6 g |
Fedt: | 53,2 % | 11,3 g |
Relateret video
Sådan koger du æg
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
