Sildesalat

Sildesalat

30 min
Opskriften sildesalat er hurtig og nem, og giver et yderst velsmagende resultat. Den syrlige smag fra æblerne er en god pendant til den fede sild.

Sådan gør du

  • Vend cremefraichen sammen med sennep, sukker og salt. Smag salatsaucen til.
Fyld
  • Lad sildefileter og rødbeder dryppe af i en sigte. Skær sildefileterne i strimler, rødbeder og æbler i tern - gem lidt af sildefileterne og rødbederne til pynt. Vend fyldet i salatsaucen og kom sildesalaten i et glas eller en skål. Pynt salaten lige før serveringen. Server med rugbrød og smør.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9488 kJ / 2268 kcal

Næringsindhold pr. 100g

709 kJ / 170 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4,4 g
Protein: 10,8 % 4,5 g
Kulhydrat: 36,4 % 15,2 g
Fedt: 52,8 % 10,1 g

Ingredienser

¼ liter
Sød fransk sennep
1 spsk
Sukker
1 tsk
Groft salt
½ tsk
Fyld
Marinerede sild (ca. 300 g)
4
Syltede rødbeder
100 g
Æbler, fx coxorange (ca. 375 g)
3
Pynt
Brøndkarse
Tilbehør
Groft rugbrød
4 skiver
Smør
50 g