Sildesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Opskriften sildesalat er hurtig og nem, og giver et yderst velsmagende resultat. Den syrlige smag fra æblerne er en god pendant til den fede sild.

Ingredienser

Antal portioner

Fyld

  • 4 marinerede sildefileter (ca. 300 g)
  • 100 g syltede rødbeder
  • 3 æbler, fx coxorange (ca. 375 g)

Tilbehør

  • 4 skiver groft rugbrød
  • 50 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend cremefraichen sammen med sennep, sukker og salt. Smag salatsaucen til.

Fyld

Lad sildefileter og rødbeder dryppe af i en sigte. Skær sildefileterne i strimler, rødbeder og æbler i tern - gem lidt af sildefileterne og rødbederne til pynt. Vend fyldet i salatsaucen. Anret sildesalaten i et fad og pynt salaten lige før serveringen. Server med rugbrød og smør.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,7 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: