Æble-tranebærsalat til marinerede sild

Bedømmelse

(16 vurderinger)

45 min

En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.

Ingredienser

Antal portioner

Æble-tranebærsalat

  • 4 marinerede sildefileter

Pynt

  • karse

Tilbehør

  • 8 skiver groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Æble-tranebærsalat

Vend fraiche sammen med æbler, løg, tranebær, karse, salt og peber. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Del sildefileterne i mindre bidder, kom dem i en skål og pynt med karse. Server de marinerede sild sammen med rugbrød og æble-tranebærsalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 34 %

Print

Kilde: