Æble-tranebærsalat til marinerede sild

Æble-tranebærsalat til marinerede sild

45 min
En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.

Sådan gør du

Æble-tranebærsalat
  • Vend fraiche sammen med æbler, løg, tranebær, karse, salt og peber. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.
  • Del sildefileterne i mindre bidder, kom dem i en skål og pynt med karse. Server de marinerede sild sammen med rugbrød og æble-tranebærsalat.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7701 kJ / 1841 kcal

Næringsindhold pr. 100g

599 kJ / 143 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 5,3 g
Protein: 11,3 % 4 g
Kulhydrat: 55,6 % 19,6 g
Fedt: 33,1 % 5,4 g

Ingredienser

Æble-tranebærsalat
¼ liter
Rødkindede æbler i tynde både, fx gloster
2
Rødløg i tynde ringe
1
Tørrede tranebær
75 g
Klippet karse
1 dl
Groft salt
¾ tsk
Friskkværnet peber
Marinerede sild
4
Pynt
Karse
Tilbehør
Groft rugbrød
8 skiver