

Æble-tranebærsalat til marinerede sild
45 min
En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.
Ingredienser
Antal portioner
Æble-tranebærsalat
-
¼ liter Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
- 2 rødkindede æbler i tynde både, fx gloster
- 1 rødløg i tynde ringe
- 75 g tørrede tranebær
- 1 dl klippet karse
- ¾ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 4 marinerede sildefileter
Pynt
- karse
Tilbehør
- 8 skiver groft rugbrød
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Æble-tranebærsalat
Vend fraiche sammen med æbler, løg, tranebær, karse, salt og peber. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.
Del sildefileterne i mindre bidder, kom dem i en skål og pynt med karse. Server de marinerede sild sammen med rugbrød og æble-tranebærsalat.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 10200 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 40 g
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 55 %
- Fedt: 34 %