Æble-tranebærsalat til marinerede sild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

45 min

En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Æble-tranebærsalat

  • 4 marinerede sildefileter

Pynt

  • karse

Tilbehør

  • 8 skiver groft rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Æble-tranebærsalat

Vend fraiche sammen med æbler, løg, tranebær, karse, salt og peber. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Del sildefileterne i mindre bidder, kom dem i en skål og pynt med karse. Server de marinerede sild sammen med rugbrød og æble-tranebærsalat.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag