Karrysild

Karrysild

15 min
Lækre hjemmelavede karrysild. Denne opskrift på sild i karry er tilsat et syrligt revet æble, og de marinerede sild er peppet op med en god hjemmerørt karrydressing med masser af friske krydderurter. Så bliver det ikke nemmere at lave sin egen version af yndlingssilden. Hjemmelavede karrysild er gode til både jul og påske - og til frokostbordet hele året.

Sådan gør du

Karrysild
  • Rør fraiche sammen med mayonnaise, juice, karry, gurkemeje, salt, peber og revet æble. Smag til.
  • Tilsæt krydderurter og sildebidder og vend rundt.
  • Opbevar karrysilden tildækket i køleskab til servering. Pynt evt. med flere krydderurter ved servering.

Du kan gøre karrysilden - eller rettere saucen om silden mere fyldig, hvis du blander hakkede hårdkogte æg i den. Du kan også tilberede karrysild med kryddersild i stedet for marinerede sild.

Energiindhold for hele retten:

8526 kJ / 2038 kcal

Næringsindhold pr. 100g

956 kJ / 228 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 12,2 % 6,9 g
Kulhydrat: 21,6 % 12,1 g
Fedt: 66,2 % 17,1 g
Mere inspiration

En klassiker på frokostbordet - og så med et lille tvist.

Ingredienser

Karrysild
2 dl Fraiche
1 dl Mayonnaise
½ dl Æblejuice
1½ spsk Karry
½ tsk Stødt gurkemeje
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 Revet syrligt æble (ca. 100 g)
1 dl Finthakket purløg
½ dl Finthakket frisk dild
400 g Marineret sild, skåret i passende stykker
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk