Karrysild

Karrysild

15 min Frokost
Hjemmelavede karrysild. Pep marinerede sild op med en god hjemmerørt karrydressing med masser af friske krydderurter. Så bliver det ikke nemmere at lave karrysild. Og karrysild er god både til jul og påske - og til frokostbordet hele året.
Mere inspiration

En klassiker på frokostbordet - og så med et lille tvist.

Velbekomme!
Tips

Du kan gøre karrysilden - eller rettere saucen om silden mere fyldig, hvis du blander hakkede hårdkogte æg i den. Du kan også tilberede karrysild med kryddersild i stedet for marinerede sild.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2144 kJ / 2144 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1006 kJ / 240 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 11 % 6,5 g
Kulhydrat: 19,6 % 11,6 g
Fedt: 69,4 % 18,9 g

Ingredienser