Karrysild
15 min
•
Lækre hjemmelavede karrysild. Denne opskrift på sild i karry er tilsat et syrligt revet æble, og de marinerede sild er peppet op med en god hjemmerørt karrydressing med masser af friske krydderurter. Så bliver det ikke nemmere at lave sin egen version af yndlingssilden. Hjemmelavede karrysild er gode til både jul og påske - og til frokostbordet hele året.
Ingredienser
Karrysild
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Mayonnaise
|
|
½ dl
Æblejuice
|
|
1½ spsk
Karry
|
|
½ tsk
Stødt gurkemeje
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Revet syrligt æble (ca. 100 g)
|
|
1 dl
Finthakket purløg
|
|
½ dl
Finthakket frisk dild
|
|
400 g
Marineret sild, skåret i passende stykker
|
Sådan gør du
Karrysild
Du kan gøre karrysilden - eller rettere saucen om silden mere fyldig, hvis du blander hakkede hårdkogte æg i den. Du kan også tilberede karrysild med kryddersild i stedet for marinerede sild.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8526 kJ / 2038 kcal
Næringsindhold pr. 100g
956 kJ / 228 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 12,2 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 21,6 % | 12,1 g |
Fedt: | 66,2 % | 17,1 g |