Karrysild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Hjemmelavede karrysild. Pep marinerede sild op med en god hjemmerørt karrydressing med masser af friske krydderurter. God til jul og påske - og til frokostbordet generelt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

ca. 20 sildebidder

Antal portioner

  • 2 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk Fraiche 9%
  • 1 dl mayonnaise
  • ½ dl æblejuice
  • 1½ spsk karry
  • ½ tsk stødt gurkemeje
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 revet syrligt æble (ca. 100 g)
  • 1 dl purløg
  • ½ dl dild
  • 400 g marinerede sildefileter, skåret i passende stykker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør fraiche sammen med mayonnaise, juice, karry, gurkemeje, salt, peber og revet æble. Smag til. Tilsæt krydderurter og sildebidder og vend rundt. Opbevar karrysilden tildækket i køleskab til servering. Pynt evt. med flere krydderurter ved servering.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 69 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag