Karrysild

Karrysild

15 min
Lækre hjemmelavede karrysild. Denne opskrift på karrysild er tilsat et syrligt revet æble, og de marinerede sild er peppet op med en god hjemmerørt karrydressing med masser af friske krydderurter. Så bliver det ikke nemmere at lave karrysild. Hjemmelavede karrysild er gode til både jul og påske - og til frokostbordet hele året.

Sådan gør du

Karrysild
  • Rør fraiche sammen med mayonnaise, juice, karry, gurkemeje, salt, peber og revet æble. Smag til.
  • Tilsæt krydderurter og sildebidder og vend rundt.
  • Opbevar karrysilden tildækket i køleskab til servering. Pynt evt. med flere krydderurter ved servering.
Mere inspiration

En klassiker på frokostbordet - og så med et lille tvist.

Velbekomme!
Tips

Du kan gøre karrysilden - eller rettere saucen om silden mere fyldig, hvis du blander hakkede hårdkogte æg i den. Du kan også tilberede karrysild med kryddersild i stedet for marinerede sild.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8753 kJ / 2092 kcal

Næringsindhold pr. 100g

981 kJ / 235 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 11,3 % 6,5 g
Kulhydrat: 20,6 % 11,9 g
Fedt: 68,1 % 18 g

Ingredienser

Karrysild
2 dl
Mayonnaise
1 dl
Æblejuice
½ dl
Karry
1½ spsk
Stødt gurkemeje
½ tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Revet syrligt æble (ca. 100 g)
1
Purløg
1 dl
Dild
½ dl
Marineret sild, skåret i passende stykker
400 g