En klassiker på frokostbordet - og så med et lille tvist.
Du kan gøre karrysilden - eller rettere saucen om silden mere fyldig, hvis du blander hakkede hårdkogte æg i den. Du kan også tilberede karrysild med kryddersild i stedet for marinerede sild.
8753 kJ / 2092 kcal
981 kJ / 235 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 11,3 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 20,6 % | 11,9 g |
Fedt: | 68,1 % | 18 g |
2 dl | |
Mayonnaise
|
1 dl |
Æblejuice
|
½ dl |
Karry
|
1½ spsk |
Stødt gurkemeje
|
½ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Revet syrligt æble (ca. 100 g)
|
1 |
Purløg
|
1 dl |
Dild
|
½ dl |
Marineret sild, skåret i passende stykker
|
400 g |