Du kan erstatte kvark med enten fraiche, cremefraiche, græsk inspireret yoghurt - eller en blanding af de syrnede produkter.
9828 kJ / 2349 kcal
539 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 17,9 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 55,5 % | 17,6 g |
Fedt: | 26,6 % | 3,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
½ liter
Vand
|
|
---|---|
2 spsk
Gule sennepsfrø
|
|
2½ dl
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
2 tsk
Flydende honning
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
4
Marinerede sild i mundrette stykker (ca. 300 g)
|
2
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
---|---|
4 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2 dl
Brøndkarse
|
|
---|---|
8 skiver
Rugbrød
|
|
Smør
|