Sennepssild med citronsyltede rødløg

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

De sødlige marinerede sild får rigtig godt modspil af den lidt skarpe sennepsdressinger og de syrlige løg. En god start på frokosten.

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ liter vand
  • 2 spsk gule sennepskorn
  • 2½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2% Skyr 0,2%
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 tsk flydende honning
  • ¾ tsk groft salt
  • 4 marinerede sild i mundrette stykker (ca. 300 g)

Citronsyltede rødløg

  • 2 rødløg i halve, tynde skiver (ca. 150 g)
  • 4 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • 2 dl brøndkarse
  • 8 skiver rugbrød
  • 75 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt sennepskorn og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Lad sennepskornene dryppe af i en sigte. Vend de afdryppede sennepskorn i skyren sammen med sennep, honning og salt. Kom sildestykkerne i dressingen og stil dem tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til

Citronsyltede rødløg

Vend løg, citronsaft og salt sammen og lad dem trække i mindst 15 min. Smag til. Lad løgene dryppe af i en sigte.

Kom de citronsyltede løg i en skål. Anret sennepssildene på et lille fad. Pynt med brøndkarse og server med rugbrød og smør.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 44 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Her skal virkelig en vin med muskler til. Riesling er druevalget, og gerne med en snert af restsødme. En riesling spätlese trocken fra Mosel kan klare det, især hvis den er i kvalitetsklassen grosses gewächs.

Læs mere om vin til mad