Lækker marineret sild - med en herligt sprødt tvist.
Du kan erstatte kvark med enten fraiche, cremefraiche, græsk inspireret yoghurt - eller en blanding af de syrnede produkter.
9827 kJ / 2349 kcal
539 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 18,1 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 55,6 % | 17,6 g |
Fedt: | 26,3 % | 3,8 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Vand
|
½ liter |
---|---|
Gule sennepskorn
|
2 spsk |
2½ dl | |
Dijonsennep
|
1 spsk |
Flydende honning
|
2 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Marinerede sild i mundrette stykker (ca. 300 g)
|
4 |
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 150 g)
|
2 |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
4 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Brøndkarse
|
2 dl |
---|---|
Rugbrød
|
8 skiver |
Smør
|