Du kan variere bulgursalaten med de krydderurter du har - og ligeledes med valg af grøntsager og nødder. Prøv dig frem med de grøntsager, der er i sæson.
9379 kJ / 2242 kcal
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 27,9 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 31,5 % | 7,7 g |
Fedt: | 40,6 % | 4,6 g |
175 g
Bulgur
|
---|
2 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Æbleeddike
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 dl
Finthakkede krydderurter, fx persille, mynte og basilikum
|
|
---|---|
200 g
Halverede cherrytomater
|
|
150 g
Optøede edamamebønner
|
|
150 g
Grillede peberfrugter i olie i strimler
|
|
1
Agurk i tern
|
|
1
Rødløg i tynde ringe
|
|
1
Citron
|
|
¾ dl
Saltede mandler
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
½ tsk
Salt
|
|
Friskkværnet peber
|