Flanksteak

Flanksteak

25 min
Flanksteak er et lækkert stykke kød, der er nemt og hurtigt at tilberede - og har en dejlig smag. Flanksteak kan steges eller grilles, på pande, havegrill eller grillpande. Flanksteak er godt tilbehør til stort set alle salater, grøntsager og kartofler - og det skal skæres i tynde skiver på tværs af fibrene.
Mere inspiration

Server flanksteaken sammen med fx saltkartofler

Saltkartofler
60+ min
Saltkartofler
(2)
Velbekomme!
Tip

Skær altid flanksteaken på tværs af kødfibrene - og gerne i tynde skiver. Vinkl kniven så skiverne bliver skåret skråt fra oven og ned - så skiverne bliver brede og tynde.

Tilberedningstip

Flanksteaken kan også grilles. Lad en grillpande blive godt varm. Pensl flanksteaken med olie og grill den ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og grill kødet ca. 6 min. på hver side. Drys med salt og peber.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2506 kJ / 599 kcal

Næringsindhold pr. 100g

608 kJ / 145 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 60,9 % 21,7 g
Kulhydrat: 0 % 0 g
Fedt: 39,1 % 6,4 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise