Ca. 25 min. ved 225° - varmluft.
Kartoffelsalaten kan sagtens klare sig uden flanksteaken. Du kan evt. servere hakkede røgede mandler på kartoffelsalaten - så har du et vegetarisk måltid.
8362 kJ / 1999 kcal
235 kJ / 56 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 31,8 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 43,6 % | 6 g |
Fedt: | 24,6 % | 1,6 g |
Har du lyst til at prøve en anden, lidt anderledes kartoffelsalat?
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
1 kg
Skrubbede kartofler i 1 cm skiver
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
250 g
Kvark
|
|
---|---|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Flanksteak (ca. 450 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Fintstrimlet savojkål
|
|
---|---|
1 liter
Kogende vand
|
|
1
Agurk i stave (ca. 250 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
2
Røde æbler i tynde både (ca. 200 g)
|
Olivenolie
|
---|