Ca. 25 min. ved 225° - varmluft.
Kartoffelsalaten kan sagtens klare sig uden flanksteaken. Du kan evt. servere hakkede røgede mandler på kartoffelsalaten - så har du et vegetarisk måltid.
8142 kJ / 1946 kcal
232 kJ / 55 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 30 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 46,3 % | 6,3 g |
Fedt: | 23,7 % | 1,5 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
1 kg
Skrubbede kartofler i 1 cm skiver
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Fintstrimlet savojkål
|
|
---|---|
1 liter
Kogende vand
|
|
1
Agurk i stave (ca. 250 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
2
Røde æbler i tynde både (ca. 200 g)
|
Olivenolie
|
---|