Lun græsk kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

45 min

De lune kartofler gør den græske salat mere fyldig og mættende.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g små nye kartofler
  • 100 g Arla® Puck salatost i blok
  • 2 spsk rapsolie
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 zittauerløg i tynde ringe (ca. 75 g)
  • ½ dl sorte oliven
  • ½ dl grofthakket kruspersille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask kartoflerne og kog dem møre.

Bryd osten i mindre stykker. Lad kartoflerne dampe af og del dem. Bland kartoflerne med olie, salt, citronskal og -saft. Bland løg, ost, oliven og persille i. Server kartoffelsalaten lun.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag