Lun græsk kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

45 min

De lune kartofler gør den græske salat mere fyldig og mættende.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g små nye kartofler
  • 100 g Arla® Puck salatost i blok
  • 2 spsk rapsolie
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 zittauerløg i tynde ringe (ca. 75 g)
  • ½ dl sorte oliven
  • ½ dl grofthakket kruspersille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask kartoflerne og kog dem møre.

Bryd osten i mindre stykker. Lad kartoflerne dampe af og del dem. Bland kartoflerne med olie, salt, citronskal og -saft. Bland løg, ost, oliven og persille i. Server kartoffelsalaten lun.

Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag