Lun græsk kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

De lune kartofler gør den græske salat mere fyldig og mættende.

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g små nye kartofler
  • 100 g Arla® Puck salatost i blok
  • 2 spsk rapsolie
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 zittauerløg i tynde ringe (ca. 75 g)
  • ½ dl sorte oliven
  • ½ dl grofthakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask kartoflerne og kog dem møre.

Bryd osten i mindre stykker. Lad kartoflerne dampe af og del dem. Bland kartoflerne med olie, salt, citronskal og -saft. Bland løg, ost, oliven og persille i. Server kartoffelsalaten lun.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: