Lun græsk kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

De lune kartofler gør den græske salat mere fyldig og mættende.

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g små nye kartofler
  • 100 g Arla® Puck salatost i blok
  • 2 spsk rapsolie
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 zittauerløg i tynde ringe (ca. 75 g)
  • ½ dl sorte oliven
  • ½ dl grofthakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask kartoflerne og kog dem møre.

Bryd osten i mindre stykker. Lad kartoflerne dampe af og del dem. Bland kartoflerne med olie, salt, citronskal og -saft. Bland løg, ost, oliven og persille i. Server kartoffelsalaten lun.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: