Lun græsk kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

De lune kartofler gør den græske salat mere fyldig og mættende.

Ingredienser

Antal portioner
  • 750 g små nye kartofler
  • 1 zittauerløg
  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i blok Klassisk Salatost i blok
  • 2 spsk olie - fx rapsolie
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ dl sorte oliven
  • ½ dl grofthakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask kartoflerne og kog dem møre. Pil løget og skær det i skiver. Bræk osten i mindre stykker. Lad kartoflerne dampe af og del dem. Bland kartoflerne med olie, salt, citronskal og -saft. Bland løg, ost, oliven og persille i. Server kartoffelsalaten lun.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 43 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: