Prøv kartoffelgratin som tilbehør til steg, frikadeller, fisk eller pølser.
Du får en mere cremet varm kartoffelsalat, hvis du udskifter madlavningsfløden med piskefløde. Varm kartoffelsalat smager herligt med en god pølse, fx kålpølse til. Og glem ikke sennep.
7470 kJ / 1785 kcal
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 8,5 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 55 % | 14,2 g |
Fedt: | 36,5 % | 4,3 g |
Aspargeskartofler
|
1 kg |
---|---|
Smør
|
50 g |
Vand
|
½ dl |
Lagereddike
|
1 dl |
Sukker
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Zittauerløg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
1 |
4 dl |