Varm kartoffelsalat

Varm kartoffelsalat

60+ min Tilbehør

Varm kartoffelsalat, lige så god som du husker den er. Varm kartoffelsalat er en klassiker, som tidligere blev serveret til kogte røde pølser. Den skønne smag og cremede konsistens skabes af fløde, eddike og sukker, der smyger sig rundt om løg og kartofler. Varm kartoffelsalat må altså ikke gå i glemmebogen - server den til fx lune frikadeller eller kålpølser.

Mere inspiration

Prøv kartoffelgratin som tilbehør til steg, frikadeller, fisk eller pølser.

Velbekomme!
Tips

Du får en mere cremet varm kartoffelsalat, hvis du udskifter madlavningsfløden med piskefløde. Varm kartoffelsalat smager herligt med en god pølse, fx kålpølse til. Og glem ikke sennep.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7546 kJ / 1804 kcal

Næringsindhold pr. 100g

443 kJ / 106 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 8,5 % 2,2 g
Kulhydrat: 54,8 % 14,3 g
Fedt: 36,7 % 4,4 g

Ingredienser