Varm kartoffelsalat, lige så god som du husker den er. Varm kartoffelsalat er en klassiker, som tidligere blev serveret til kogte røde pølser. Den skønne smag og cremede konsistens skabes af fløde, eddike og sukker, der smyger sig rundt om løg og kartofler. Varm kartoffelsalat må altså ikke gå i glemmebogen - server den til fx lune frikadeller eller kålpølser.
Prøv kartoffelgratin som tilbehør til steg, frikadeller, fisk eller pølser.
Du får en mere cremet varm kartoffelsalat, hvis du udskifter madlavningsfløden med piskefløde. Varm kartoffelsalat smager herligt med en god pølse, fx kålpølse til. Og glem ikke sennep.
7546 kJ / 1804 kcal
443 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 8,5 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 54,8 % | 14,3 g |
Fedt: | 36,7 % | 4,4 g |