Varm kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(82 vurderinger)

60+ min

Varm kartoffelsalat - server den til fx lune frikadeller.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g kød, fx frikadeller eller medisterpølse

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask, kog, pil og afkøl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Bring smør, vand, eddike, sukker, salt og peber i kog. Kog løgringene i lagen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. eller til de er klare. Varm kartoffelskiverne igennem i gryden og tilsæt den kogende fløde. Smag til og server den lune kartoffelsalat sammen med fx frikadeller eller medisterpølse.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag