Varm kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(60 vurderinger)

60+ min

Varm kartoffelsalat - server den til fx lune frikadeller.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g kød, fx frikadeller eller medisterpølse

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask, kog, pil og afkøl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Bring smør, vand, eddike, sukker, salt og peber i kog. Kog løgringene i lagen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. eller til de er klare. Varm kartoffelskiverne igennem i gryden og tilsæt den kogende fløde. Smag til og server den lune kartoffelsalat sammen med fx frikadeller eller medisterpølse.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 45 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: