Varm kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(84 vurderinger)

60+ min

Varm kartoffelsalat - server den til fx lune frikadeller.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffelsalat

Hertil

  • 500 g kød, fx frikadeller eller medisterpølse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelsalat

  1. Vask, kog, pil og afkøl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
  2. Bring smør, vand, eddike, sukker, salt og peber i kog. Kog løgringene i lagen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. eller til de er klare.
  3. Varm kartoffelskiverne igennem i gryden og tilsæt den kogende fløde.
  4. Smag til og server den lune kartoffelsalat sammen med fx frikadeller eller medisterpølse.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 45 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag