8315 kJ / 1987 kcal
249 kJ / 60 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 25,7 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 49,8 % | 7,3 g |
Fedt: | 24,5 % | 1,6 g |
Vand
|
1 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Skrubbede kartofler
|
800 g |
Ufarvet lagereddike
|
¾ dl |
---|---|
Lys sirup
|
4 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Små gulerødder i grove stykker (ca. 200 g)
|
3 |
Rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
2 |
¼ liter |
Klippet frisk purløg
|
½ dl |
---|---|
Hakkede friske dildkviste
|
½ dl |
Stegt grisekød, fx mørbrad eller skinkemignon
|
500 g |
---|---|
Grønne salatblade drysset med salt og peber
|
300 g |