9503 kJ / 2271 kcal
265 kJ / 63 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 27,3 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 43,8 % | 6,8 g |
Fedt: | 28,9 % | 2,1 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
Vand
|
1 liter |
---|---|
Skrællede kartofler (ca. kg)
|
1 kg |
Smør
|
25 g |
Sød chilisauce
|
4 spsk |
250 g | |
Groft salt
|
2 tsk |
Flanksteak (ca. 400 g)
|
1 |
---|---|
Rapsolie
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
15 g |
---|---|
Rensede grønne bønner
|
250 g |
Røde peberfrugter i lange strimler (ca. 250 g)
|
2 |
Finthakket rød chilipeber (ca. spsk)
|
1 spsk |
Æbler i tynde både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
2 |
Græskarkerner
|
2 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Grofthakket bredbladet persille (ca. dl)
|
1 dl |