9580 kJ / 2290 kcal
267 kJ / 64 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 26,7 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 45,1 % | 7,1 g |
Fedt: | 28,2 % | 2 g |
Sådan steger du en perfekt flanksteak.
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 kg
Skrællede kartofler (ca. kg)
|
|
25 g
Smør
|
|
4 spsk
Sød chilisauce
|
|
250 g
Kvark
|
|
2 tsk
Groft salt
|
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Rensede grønne bønner
|
|
2
Røde peberfrugter i lange strimler (ca. 250 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber (ca. spsk)
|
|
2
Æbler i tynde både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
|
2 spsk
Græskarkerner
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille (ca. dl)
|