Luning af pandekagerne kan evt. udelades.
7667 kJ / 1832 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 28,9 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 42,7 % | 10,3 g |
Fedt: | 28,4 % | 3,1 g |
Sådan steger du en perfekt flanksteak.
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
Kolde, kogte kartofler
|
300 g |
---|---|
Fraiche
|
2½ dl |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
15 g |
---|---|
Flanksteak (ca. 400 g)
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Grove majs tortillaer, ca. 15 cm i diameter
|
8 |
---|
Romainesalat i lange, tynde strimler
|
100 g |
---|---|
Grøn squash i lange, tynde stave (ca. 200 g)
|
1 |
Gulerødder i lange, tynde stave (ca. 400 g)
|
6 |