Tortillawraps med flanksteak og hvidløgsdressing
30 min

Tortillawraps med flanksteak og hvidløgsdressing

En fylding dressing med hvidløg, som både bruges til fyld i pandekagerne og som dip.
Bedømmelse (19 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tortillawraps med flanksteak og hvidløgsdressing

En fylding dressing med hvidløg, som både bruges til fyld i pandekagerne og som dip.

Antal portioner

Hvidløgsdressing

Flanksteak

  • 15 g smør
  • 1 flanksteak
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 grove tortillas - usødede majs- eller hvedepandekager, ca. 20 cm i diameter
  • ¾ liter romainesalat i lange, tynde strimler
  • 1 grøn squash i lange, tynde stave
  • 6 gulerødder i lange, tynde stave

Fremgangsmåde:

Hvidløgsdressing

Mos kartoflerne sammen med det syrnede produkt, hvidløg, salt og peber. Stil hvidløgsdressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Flanksteak

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg derefter kødet ved svag varme i 12-15 min. afhængig af tykkelsen - vend af og til. Skær flanksteaken i tynde skiver.

Lun pandekagerne, så de bliver bløde.

Smør de 8 pandekager med halvdelen af hvidløgsdressingen. Fordel salat, squash, det stegte kød og halvdelen af gulerødderne på pandekagerne. Buk et lille stykke op som bund og rul pandekagerne tæt om fyldet. Kom evt. et stykke smørrebrødspapir om den nederste halvdel af de fyldte tortillawraps - så man kan "gnave" af dem. Spis straks sammen med resten af hvidløgsdressingen og gulerodsstavene.

Tip

Luning af pandekagerne kan evt. udelades.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 29 %
Print