Rucola giver en let bitter smag, når den bliver varm. Er I ikke til det bitre, kan du i stedet bruge babyspinatblade.
10604 kJ / 2534 kcal
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 29 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 44,2 % | 10,8 g |
Fedt: | 26,8 % | 3 g |
Sådan steger du en perfekt flanksteak.
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
1
Flanksteak (ca. 500 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Olivenolie
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i skrå ringe (ca. 100 g)
|
|
250 g
Grønne asparges i korte stykker
|
|
1
Stort fed hvidløg i tynde skiver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
500 g
Frisk fuldkornspasta, fx fettuccine
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
100 g
Renset rucolasalat
|