Pasta med asparges, tomater og rucola

Bedømmelse

(5 vurderinger)

Pasta er altid godt....og så med en lækker cremet sauce, masser af kulørte grøntsager og en grillet flanksteak....Mums!

Ingredienser

Antal portioner

Grillet flanksteak

  • 1 flanksteak (ca. 500 g)
  • 1 tsk olivenolie
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 7 forårsløg i skrå ringe (ca. 100 g)
  • 250 g grønne asparges i korte stykker
  • 1 stort fed hvidløg i tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Grillet flanksteak

Lad en grillpande blive godt varm. Pensl flanksteaken med olie og grill den ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og grill kødet ca. 6 min. på hver side. Drys med salt og peber. Skær kødet i meget tynde skiver lige inden serveringen.

Lad olien blive varm i en sauterpande. Steg forårsløgene ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt asparges, hvidløg, salt og peber og steg ved jævn varme i yderligere ca. 2 min.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen i ca. 2 min. Tag 2 dl kogevand fra og lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom de 2 dl kogevand, madlavningsfløde og den afdryppede pasta tilbage i gryden og kog ved jævn varme og under omrøring i ca. 1 min. Vend de stegte grøntsager, tomater og rucola i pastaen og kom den i en stor, varm skål. Server straks sammen med flanksteak i tynde skiver.

Tip

Rucola giver en let bitter smag, når den bliver varm. Er I ikke til det bitre, kan du i stedet bruge babyspinatblade.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,1 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: