Pasta med asparges, tomater og rucola
Pasta er altid godt....og så med en lækker cremet sauce, masser af kulørte grøntsager og en grillet flanksteak....Mums! Her en opskrift på dejlig pastasalat med okskød, hvori pasta med asparges, tomater og sprød ruccolasalat indgår på smukkeste vis. Pasta med asparges og tomater er en let forårs- og sommerret, som de fleste kan spise med af. Den grillede flanksteak serveres ved siden af og kan suppleres med andre grillede lækkerier.
Ingredienser
Grillet flanksteak
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Olivenolie
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i skrå ringe (ca. 100 g)
|
|
250 g
Grønne asparges i korte stykker
|
|
1
Stort fed hvidløg i tynde skiver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
500 g
Frisk fuldkornspasta, fx fettuccine
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
100 g
Renset rucolasalat
|
Sådan gør du
Grillet flanksteak
Pasta med asparges, tomater og rucola
Rucola giver en let bitter smag, når den bliver varm. Er I ikke til det bitre, kan du i stedet bruge babyspinatblade.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10041 kJ / 2400 kcal
Næringsindhold pr. 100g
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 26,9 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 46,7 % | 11,2 g |
Fedt: | 26,4 % | 2,9 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.