Pasta er altid godt....og så med en lækker cremet sauce, masser af kulørte grøntsager og en grillet flanksteak....Mums! Her en opskrift på dejlig pastasalat med okskød, hvori pasta med asparges, tomater og sprød ruccolasalat indgår på smukkeste vis. Pasta med asparges og tomater er en let forårs- og sommerret, som de fleste kan spise med af. Den grillede flanksteak serveres ved siden af og kan suppleres med andre grillede lækkerier.
Når der er friske grønne asparges der frister - så er det måske en risotto, der skal prøves næste gang?
Rucola giver en let bitter smag, når den bliver varm. Er I ikke til det bitre, kan du i stedet bruge babyspinatblade.
10694 kJ / 2556 kcal
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 28,7 % | 7 g |
Kulhydrat: | 44,3 % | 10,9 g |
Fedt: | 27 % | 3 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.