Pasta med asparges, tomater og rucola

Pasta er altid godt....og så med en lækker cremet sauce, masser af kulørte grøntsager og en grillet flanksteak....Mums!
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med asparges, tomater og rucola

Pasta er altid godt....og så med en lækker cremet sauce, masser af kulørte grøntsager og en grillet flanksteak....Mums!

Antal portioner

Grillet flanksteak

  • 1 flanksteak (ca. 500 g)
  • 1 tsk olivenolie
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 7 forårsløg i skrå ringe (ca. 100 g)
  • 250 g grønne asparges i korte stykker
  • 1 stort fed hvidløg i tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Grillet flanksteak

Lad en grillpande blive godt varm. Pensl flanksteaken med olie og grill den ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og grill kødet ca. 6 min. på hver side. Drys med salt og peber. Skær kødet i meget tynde skiver lige inden serveringen.

Lad olien blive varm i en sauterpande. Steg forårsløgene ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt asparges, hvidløg, salt og peber og steg ved jævn varme i yderligere ca. 2 min.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen i ca. 2 min. Tag 2 dl kogevand fra og lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom de 2 dl kogevand, madlavningsfløde og den afdryppede pasta tilbage i gryden og kog ved jævn varme og under omrøring i ca. 1 min. Vend de stegte grøntsager, tomater og rucola i pastaen og kom den i en stor, varm skål. Server straks sammen med flanksteak i tynde skiver.

Tip

Rucola giver en let bitter smag, når den bliver varm. Er I ikke til det bitre, kan du i stedet bruge babyspinatblade.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 30 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Protein: 26 %
  • Fiber: 45,1 g
Print