Pasta med asparges, tomater og rucola

Pasta med asparges, tomater og rucola

30 min Hovedret

Pasta er altid godt....og så med en lækker cremet sauce, masser af kulørte grøntsager og en grillet flanksteak....Mums! Her en opskrift på dejlig pastasalat med okskød, hvori pasta med asparges, tomater og sprød ruccolasalat indgår på smukkeste vis. Pasta med asparges og tomater er en let forårs- og sommerret, som de fleste kan spise med af. Den grillede flanksteak serveres ved siden af og kan suppleres med andre grillede lækkerier.

Mere inspiration

Når der er friske grønne asparges der frister - så er det måske en risotto, der skal prøves næste gang?

Velbekomme!
Tip

Rucola giver en let bitter smag, når den bliver varm. Er I ikke til det bitre, kan du i stedet bruge babyspinatblade.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10694 kJ / 2556 kcal

Næringsindhold pr. 100g

418 kJ / 100 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 28,7 % 7 g
Kulhydrat: 44,3 % 10,9 g
Fedt: 27 % 3 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser