Pasta med asparges, tomater og rucola

30 min Hovedret

Pasta er altid godt....og så med en lækker cremet sauce, masser af kulørte grøntsager og en grillet flanksteak....Mums!

Pasta med asparges, tomater og rucola
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10694 kJ / 2556 kcal

Energifordeling:
Fiber: 45 g
Protein: 28,7 %
Kulhydrat: 44,3 %
Fedt: 27 %
Tip

Rucola giver en let bitter smag, når den bliver varm. Er I ikke til det bitre, kan du i stedet bruge babyspinatblade.

Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser