6278 kJ / 1500 kcal
268 kJ / 64 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 45,6 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 37,6 % | 5,9 g |
Fedt: | 16,8 % | 1,2 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
1
Grøn squash (ca. 200 g)
|
---|
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Frisk pasta, fx tagliatelle
|
|
200 g
Grønne asparges i mundrette stykker
|
|
3
Gulerødder i små stykker (ca. 200 g)
|
|
200 g
Friskbælgede eller frosne ærter
|
|
½ dl
Dildkviste
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Lyssejfilet uden skind
|
|
---|---|
20 g
Smør - smeltet
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|