Lyssej med tagliatelle, squash og asparges

Nøglehulsmærket opskrift

Lyssej med tagliatelle, squash og asparges

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Kvark smagt til med fx sennep, er god som dip til mange af hverdagens klassikere. Prøv fx denne sunde og lette pastasalat med fisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pastasalat

  • 1 grøn squash (ca. 200 g)
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g frisk pasta, fx tagliatelle
  • 200 g grønne asparges i mundrette stykker
  • 3 gulerødder i små stykker (ca. 200 g)
  • 200 g friskbælgede eller frosne ærter
  • ½ dl plukkede friske dildkviste
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g lyssejfileter uden skind
  • 25 g smør - smeltet
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kvark-dip

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pastasalat

Skræl squashen i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Hvis det inderste af squashen er svær at skrælle kan du skære den i små tern.

Bring vand og salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen uden låg i ca. 3 min. - tilsæt asparges, gulerødder og ærter det sidste minut af kogetiden. Lad pastaen dryppe af i en sigte. Hæld pasta og grøntsager i en skål og vend det godt sammen med squash, dild, salt og peber. Smag til.

Fjern imens eventuelle hinder og ben fra fisken. Læg den på en bageplade med alufolie. Fordel smørret på fileten og drys med salt og peber. Grill fisken øverst i ovnen.

Kvark-dip

Rør skyr, sennep og salt sammen og smag skyr-dippen til. Server den varme grøntsagspasta sammen med grillet fisk og skyr-dip.

Grill

Ca. 8 min.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,7 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 16 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag