Lyssej med tagliatelle, squash og asparges
30 min
•

Kvark smagt til med fx sennep, er god som dip til mange af hverdagens klassikere. Prøv fx denne sunde og lette pastaret med fisk.
Ingredienser
Pastasalat
1
Grøn squash (ca. 200 g)
|
---|
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Frisk pasta, fx tagliatelle
|
|
200 g
Grønne asparges i mundrette stykker
|
|
3
Gulerødder i små stykker (ca. 200 g)
|
|
200 g
Friskbælgede eller frosne ærter
|
|
½ dl
Dildkviste
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Lyssejfilet uden skind
|
|
---|---|
20 g
Smør - smeltet
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Kvark-dip
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Pastasalat
Kvark-dip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6278 kJ / 1500 kcal
Næringsindhold pr. 100g
255 kJ / 61 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 45,6 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 37,6 % | 5,7 g |
Fedt: | 16,8 % | 1,2 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
