6346 kJ / 1517 kcal
271 kJ / 65 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 45,1 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 37,9 % | 6 g |
Fedt: | 17 % | 1,2 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Grøn squash (ca. 200 g)
|
1 |
---|
Vand
|
2½ liter |
---|---|
Groft salt
|
2½ tsk |
Frisk pasta, fx tagliatelle
|
400 g |
Grønne asparges i mundrette stykker
|
200 g |
Gulerødder i små stykker (ca. 200 g)
|
3 |
Friskbælgede eller frosne ærter
|
200 g |
Plukkede friske dildkviste
|
½ dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Lyssejfilet uden skind
|
500 g |
---|---|
Smør - smeltet
|
20 g |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
250 g | |
Dijon-honningsennep
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |