Pasta med grillet ost og tomatsalat er er dejlig let ret, som passer godt i grillsæsonen. Grillosten har den egenskab at den ikke smelter, selvom den bliver varm, så den bevarer sin facon. Det gør den velegnet til at skære i skiver og grille. Server pasta med grillet ost og tomatsalat på en dejlig sommeraften, om foråret eller i sensommeren, når det bugner med solmodne tomater. Pasta med grillet ost og tomatsalat kan komme på menuen en af de dage, hvor I vil spise uden kød, men ikke give køb på masser af smag.
Her er en opskrift mere med mere grillet ost og grøntsager. Velbekomme!
Vil du have mere stegeskorpe på osten, kan du skære den i skiver, inden du griller. Pensl skiverne med olie og grill ca. 1 min. på hver side.
10195 kJ / 2437 kcal
606 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 16,1 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 54,8 % | 19,5 g |
Fedt: | 29,1 % | 4,8 g |
Lad en grill eller grillpande blive godt varm. Pensl osten med olie og grill den 1½-2 min. på hver side ved kraftig varme. Og vupti! Så er den klar til servering.