7096 kJ / 1696 kcal
370 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 35,5 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 9,6 g |
Fedt: | 20,6 % | 2,1 g |
Flanksteak har med masser af smag - og er nem at stege.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Renset rød chilipeber i grove stykker
|
1 |
---|---|
Soltørrede tomater
|
15 g |
Ansjosfileter
|
10 g |
Lille hakket fed hvidløg
|
1 |
Sukker
|
½ tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Vand
|
2 spsk |
Hytteost
|
200 g |
Flanksteak (ca. 400 g)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Smør
|
10 g |
---|---|
Zittauerløg i tynde både (ca. 400 g)
|
4 |
Vand
|
1 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Landbrød revet i bidder
|
250 g |
---|
Rødløg i halve tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 |
---|---|
Renset rucolasalat
|
100 g |
Cherrytomater i halve
|
250 g |