Her har du en dejlig frisk opskrift på en klassisk tabbouleh med masser af krydderurter og smag. Den kan nydes som den er, men du kan også tilsætte salatost eller servere den som tilbehør til et lækkert stykke kød - måske fra grillen. For tabbouleh passer rigtig godt sammen med grøntsager eller kød fra grillen. Tabboulehen kan laves færdig i god tid (den bliver næsten kun bedre af at trække lidt tid) så den er lige til at tage med ud på terassen, altanen, haven, skoven, parken eller stranden. Ja, for tabboulehen er transportvenlig og derfor også god til madpakken.
Hvis du vil bruge din tabbouleh som tilbehør, kan du servere den sammen med disse lækre oksefrikadeller.
Hvis din klassiske tabbouleh lige mangler lidt ekstra, kan du servere den med salatost i tern.
Er din tabbouleh lidt for tør, så kan du tilsætte ½ dl vand efter tilberedningen.
5054 kJ / 1208 kcal
750 kJ / 179 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 9,9 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 55,6 % | 24,5 g |
Fedt: | 34,5 % | 7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.