Blomkålscouscous

Blomkålscouscous

30 min Tilbehør
Blomkålscouscous er dejligt tilbehør af finthakket rå blomkål – også stok og blade – der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Blomkålscouscous smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter - men kan også nydes. som den er til en let frokost.
Mere inspiration

Lækker blomkålssalat der også er fantastisk at se på .

Blomkålssalat
15 min
Blomkålssalat
(1)
Velbekomme!
Variation

Spidskommen giver smag af couscous'ens hjemland - og berettiger til at opskriften hedder blomkålscouscous. Du kan få en mere nordisk smag ved at undlade spidskommen - eller du kan smage til med fx paprika eller garammasala - der er frit valg på alle hylder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1053 kJ / 252 kcal

Næringsindhold pr. 100g

223 kJ / 53 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 15,1 % 2 g
Kulhydrat: 19,1 % 2,5 g
Fedt: 65,8 % 4 g
Relateret video
Sådan laver du blomkålsris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt og hurtigt laver blomkålsris.

Ingredienser