Rabarbergrød

Rabarbergrød

30 min Dessert
Rabarbergrød er en let og smagfuld sommergrød - her serveret i godt selskab med iskold fløde. Hjemmelavet rabarbergrød er et sikkert tegn på at foråret er kommet - og de fleste værdsætter den noget så danske klassiker. Prøv denne nemme rabarbergrød næste gang du har lyst til at forkæle familien med en forårsdessert.
Mere inspiration

Her er endnu en lækker forårsdessert med rabarber.

Velbekomme!
Tips

Hvis du ønsker en helt glat og gennemsigtig grød, kan du si rabarberkødet fra inden du jævner saften. Du kan tilsætte smuttede hele eller halve mandler til rabarbergrøden.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6764 kJ / 1617 kcal

Næringsindhold pr. 100g

740 kJ / 177 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 2,6 % 1,1 g
Kulhydrat: 44,6 % 19,4 g
Fedt: 52,8 % 10,6 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser