Rabarbergrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Rabarbergrød er en let og smagfuld sommergrød - her serveret i godt selskab med iskold fløde. Prøv denne nemme rabarbergrød næste gang du skal lave dessert med forårsbebuderen rabarber.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g rensede rabarber i ca. 1 cm skiver
  • 150 g rørsukker (ca. 1¾ dl)
  • 1½ tsk kartoffelmel
  • 1½ tsk vand

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring rabarber og sukker i kog i en lille tykbundet gryde. Kog ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. - rør af og til.

Rør en jævning af kartoffelmel og vand. Tag gryden af varmen og kom jævningen i på én gang - under omrøring. Herefter må rabarbergrøden ikke koge. Lad grøden afkøle let og server den med fløde.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: