Her er endnu en lækker forårsdessert med rabarber.
Hvis du ønsker en helt glat og gennemsigtig grød, kan du si rabarberkødet fra inden du jævner saften. Du kan tilsætte smuttede hele eller halve mandler til rabarbergrøden.
6481 kJ / 1549 kcal
709 kJ / 169 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 2,1 % | 0,9 g |
Kulhydrat: | 43,1 % | 18 g |
Fedt: | 54,8 % | 10,5 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
Rensede rabarber i ca. 1 cm skiver
|
500 g |
---|---|
Rørsukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Kartoffelmel
|
1½ tsk |
---|---|
Vand
|
1½ tsk |
2½ dl |