Rabarbergrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Rabarbergrød er en let og smagfuld sommergrød - her serveret i godt selskab med iskold fløde. Prøv denne nemme rabarbergrød næste gang du skal lave dessert med forårsbebuderen rabarber.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g rensede rabarber i ca. 1 cm skiver
  • 150 g rørsukker (ca. 1¾ dl)
  • 1½ tsk kartoffelmel
  • 1½ tsk vand

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring rabarber og sukker i kog i en lille tykbundet gryde. Kog ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. - rør af og til.

Rør en jævning af kartoffelmel og vand. Tag gryden af varmen og kom jævningen i på én gang - under omrøring. Herefter må rabarbergrøden ikke koge. Lad grøden afkøle let og server den med fløde.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag