Rabarbergrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Rabarbergrød er en let og smagfuld sommergrød - her serveret i godt selskab med iskold fløde. Prøv denne nemme rabarbergrød næste gang du skal lave dessert med forårsbebuderen rabarber.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g rensede rabarber i ca. 1 cm skiver
  • 150 g rørsukker (ca. 1¾ dl)
  • 1½ tsk kartoffelmel
  • 1½ tsk vand

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring rabarber og sukker i kog i en lille tykbundet gryde. Kog ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. - rør af og til.

Rør en jævning af kartoffelmel og vand. Tag gryden af varmen og kom jævningen i på én gang - under omrøring. Herefter må rabarbergrøden ikke koge. Lad grøden afkøle let og server den med fløde.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag