Rabarberchutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Server denne spicy rabarberchutney lun eller kold til fx et stykke kylling.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 350 g rabarber
  • 1 zittauerløg
  • 2 spsk smør
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 3 spsk vand
  • 1 tsk sambal oelek

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær rabarberne i skiver. Pil løget og hak det groft. Svits rabarber og løg i smør i en gryde. Tilsæt sukker, kanelstang og vand. Lad det koge uden låg i 20-30 min. - til det bliver tykt. Rør af og til. Smag til med sambal oelek. Server lun eller kold som tilbehør til fx kylling.

Tip

Der kan anvendes syrlige æbler i små stykker i stedet for rabarber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 82 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: