Rabarberchutney
1 time
•
&format=webp)
Server denne spicy rabarberchutney lun eller kold til fx et stykke kylling.
Ingredienser
Rabarberchutney
350 g
Rabarber
|
|
---|---|
1
Løg
|
|
2 spsk
Smør (ca. spsk)
|
|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
1
Kanelstang
|
|
3 spsk
Vand
|
|
1 tsk
Sambal oelek
|
Sådan gør du
Rabarberchutney
Du kan erstatte rabarber med æbler - og så har du en dejlig æblechutney. Hvis du er glad for en spicy chutney, kan du skrue op for sambal oelek.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5356 kJ / 1280 kcal
Næringsindhold pr. 100g
703 kJ / 168 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 0,9 % | 0,4 g |
Kulhydrat: | 81,7 % | 33,8 g |
Fedt: | 17,4 % | 3,3 g |
Relateret video
Sådan bruger du rabarber
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
