Når der er rabarber i farvandet er det måske en ide at lave sig en god rabarbermarmelade til ostemaden. Her en dejlig opskrift.
Du kan erstatte rababer med æbler - og så har du en dejlig æblechutney. Hvis du er glad for en spicy chutney, kan du skrue op for sambal oelek.
5546 kJ / 1326 kcal
733 kJ / 175 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 1,3 % | 0,6 g |
Kulhydrat: | 81,6 % | 35,2 g |
Fedt: | 17,1 % | 3,4 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.