Rabarberchutney

Rabarberchutney

1 timer Tilbehør

Server denne spicy rabarberchutney lun eller kold til fx et stykke kylling.

Mere inspiration

Når der er rabarber i farvandet er det måske en ide at lave sig en god rabarbermarmelade til ostemaden. Her en dejlig opskrift.

Velbekomme!
Tips

Du kan erstatte rababer med æbler - og så har du en dejlig æblechutney. Hvis du er glad for en spicy chutney, kan du skrue op for sambal oelek.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5563 kJ / 1330 kcal

Næringsindhold pr. 100g

737 kJ / 176 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 1,4 % 0,6 g
Kulhydrat: 81,5 % 35,3 g
Fedt: 17,1 % 3,4 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser