Rabarberchutney

Rabarberchutney

1 timer Tilbehør
Server denne spicy rabarberchutney lun eller kold til fx et stykke kylling.
Mere inspiration

Når der er rabarber i farvandet er det måske en ide at lave sig en god rabarbermarmelade til ostemaden. Her en dejlig opskrift.

Rabarbermarmelade
30 min
Rabarbermarmelade
(60)
Velbekomme!
Tips

Du kan erstatte rababer med æbler - og så har du en dejlig æblechutney. Hvis du er glad for en spicy chutney, kan du skrue op for sambal oelek.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5574 kJ / 1332 kcal

Næringsindhold pr. 100g

736 kJ / 176 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 1,4 % 0,6 g
Kulhydrat: 81,5 % 35,3 g
Fedt: 17,1 % 3,4 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser