Rabarberchutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Server denne spicy rabarberchutney lun eller kold til fx et stykke kylling.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 350 g rabarber
  • 1 zittauerløg
  • 2 spsk smør
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 3 spsk vand
  • 1 tsk sambal oelek

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær rabarberne i skiver. Pil løget og hak det groft. Svits rabarber og løg i smør i en gryde. Tilsæt sukker, kanelstang og vand. Lad det koge uden låg i 20-30 min. - til det bliver tykt. Rør af og til. Smag til med sambal oelek. Server lun eller kold som tilbehør til fx kylling.

Tip

Der kan anvendes syrlige æbler i små stykker i stedet for rabarber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 82 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: