Marinerede rabarber med mynteflødeskum og crumble

Marinerede rabarber med mynteflødeskum og crumble

60+ min Dessert

En frisk og skøn rabarberdessert hvor de syrlige rabarber møder det søde mynteflødeskum, og hvor det bløde flødeskum får kontrast af den sprøde crumble. De marinerede rabarber er mere sprøde end en rabarberkompot - men ikke rå. Desserten skal serveres iskold og er helt perfekt til afslutningen på en grillaften en lun sommerdag.

Mere inspiration

Rabarber er så skønne i den korte sæson de er her - her en ide, hvis du har lyst til en dejlig rabarbertærte.

Velbekomme!
Tips

Du kan forberede både de marinerede rabarber, mynteflødeskum og crumble i god til. Pisk blot flødeskummet op lige inden anretningen. Du kan supplere de marinerede rabarber med tilsætning af friske jordbær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9923 kJ / 2372 kcal

Næringsindhold pr. 100g

712 kJ / 170 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 2,7 % 1,1 g
Kulhydrat: 45,9 % 19,2 g
Fedt: 51,4 % 9,9 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser