En frisk og skøn rabarberdessert hvor de syrlige rabarber møder det søde mynteflødeskum, og hvor det bløde flødeskum får kontrast af den sprøde crumble. De marinerede rabarber er mere sprøde end en rabarberkompot - men ikke rå. Desserten skal serveres iskold og er helt perfekt til afslutningen på en grillaften en lun sommerdag.
Rabarber er så skønne i den korte sæson de er her - her en ide, hvis du har lyst til en dejlig rabarbertærte.
Du kan forberede både de marinerede rabarber, mynteflødeskum og crumble i god til. Pisk blot flødeskummet op lige inden anretningen. Du kan supplere de marinerede rabarber med tilsætning af friske jordbær.
9923 kJ / 2372 kcal
712 kJ / 170 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 2,7 % | 1,1 g |
Kulhydrat: | 45,9 % | 19,2 g |
Fedt: | 51,4 % | 9,9 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.