Rabarberdessert
30 min
•
Byd foråret indenfor med en ægte forårsbebuder. Bagte rabarber, syrnet fløde og sprødt drys - en nem og super lækker dessert.
Ingredienser
400 g
Rensede vinrabarber i 1 cm skiver
|
|
---|---|
175 g
Sukker
|
Sprødt drys
75 g
Hvedemel
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
|
50 g
Smør
|
Syrnet fløde
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Sukker
|
Pynt
Mynteblade
|
---|
Sådan gør du
Bagetid for både rabarber og smuldredej:
Ca. 15 min ved 200° - traditionel ovn.
Sprødt drys
Syrnet fløde
Kan du heller ikke få nok af rabarber? Prøv også vores Rabarber Crumble
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9784 kJ / 2338 kcal
Næringsindhold pr. 100g
993 kJ / 237 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 2,7 % | 1,6 g |
Kulhydrat: | 46,9 % | 27,4 g |
Fedt: | 50,4 % | 13,5 g |