Smag på foråret med denne lækre rabarbertærte med marengs. Den ser virkelig flot ud med den røde rabarberkompot og den hvide marengs - og rabarbernes syrlige smag harmonerer godt med den søde marengs. Rabarbertærte med marengs smager fantastisk som den er - men den bliver ikke dårligere af at få selskab af en cremet flødeskum.
Kan man få for mange opskrifter med rabarber når det er sæson - nej, vel - her er endnu en...
Tærten kan også bages i en stor rund tærteform (ca. 28 cm i diameter)
11190 kJ / 2675 kcal
989 kJ / 236 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 5,3 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 51,2 % | 29,8 g |
Fedt: | 43,5 % | 11,6 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.