Rabarbertærte med marengs

Rabarbertærte med marengs

60+ min

Smag på foråret med denne lækre rabarbertærte med marengs. Den ser virkelig flot ud med den røde rabarberkompot og den hvide marengs - og rabarbernes syrlige smag harmonerer godt med den søde marengs. Rabarbertærte med marengs smager fantastisk som den er - men den bliver ikke dårligere af at få selskab af en cremet flødeskum.

Mere inspiration

Kan man få for mange opskrifter med rabarber når det er sæson - nej, vel - her er endnu en...

Velbekomme!
Tip

Tærten kan også bages i en stor rund tærteform (ca. 28 cm i diameter)

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11190 kJ / 2675 kcal

Næringsindhold pr. 100g

989 kJ / 236 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 5,3 % 3,1 g
Kulhydrat: 51,2 % 29,8 g
Fedt: 43,5 % 11,6 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser