Rabarberkage i bradepande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

En superlækker og frisk rabarberkage i bradepande. Nemt med en rabarberkage i bradepande, hvis du bager til mange. Vi serverer rabarberkagen i bradepande med flødefraiche til. Du kan også bruge flødeskum, vaniljesauce eller cremefraiche.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

20 stykker pr. kage

Antal portioner

  • 200 g smør
  • 3 æg
  • 350 g sukker (ca. 4 dl)
  • 450 g hvedemel (ca. 7½ dl)
  • 1 spsk bagepulver
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 4 dl mælk
  • 6 rabarber i mindre stykker (ca. 400 g)
  • ½ dl perlesukker

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret og lad det køle let af. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og vend det i æggeblandingen skiftevis med smør og mælk. Hæld dejen i en smurt bradepande (ca. 3 x 25 x 35 cm). Fordel rabarberne herpå og drys med perlesukker. Bag kagen midt i ovnen og lad den køle af på en bagerist. Server med flødefraiche til.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen fyldige smage og syrlige touch passer særdeles godt til søde desserter. Se her hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum (og få inspiration til hvordan du også kan bruge flødefraiche i varme retter).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 25060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,8 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag