Hjemmelavet rabarbersaft smager så godt af sommer....
Du kan bruge både friske og frosne rabarber - og du kan supplere rabarberne med hindbær, jordbær eller andre bær.
25635 kJ / 6127 kcal
1126 kJ / 269 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,5 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 34,9 g |
Fedt: | 41,8 % | 12,7 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
Rabarber i små stykker
|
500 g |
---|---|
Sukker
|
3 spsk |
Sukker (ca. 4 dl)
|
350 g |
---|---|
Blødt smør
|
200 g |
Æg
|
4 |
Hvedemel (ca. 7½ dl)
|
500 g |
Bagepulver
|
2 tsk |
Vaniljesukker
|
2 tsk |
Mælk
|
2 dl |
Knuste kardemommefrø
|
---|
Flormelis
|
2 spsk |
---|---|
¼ liter |