Rabarberkage i bradepande

40 min

En superlækker og frisk rabarberkage i bradepande. Nemt med en rabarberkage i bradepande, hvis du bager til mange. Vi serverer rabarberkagen i bradepande med flødeskum til. Du kan også bruge cremefraiche eller vaniljeis.

Rabarberkage i bradepande
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

24263 kJ / 5799 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1092 kJ / 261 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 6,1 % 3,9 g
Kulhydrat: 50,7 % 32,6 g
Fedt: 43,2 % 12,7 g
Tip

Opskriften passer til en stor bradepande. Har du ikke har så stor en bageform, kan du folde en form af 2 stykker bagepapir og sætte i ovnens dybe bradepande - de fleste ovnplader måler ca. 30 x 40 cm. Det fungerer ikke at bage kagen længere tid i en mindre form, men portionen kan halveres og bages i en 20 x 30 cm form.

Ingredienser