Du kan bruge både friske og frosne rabarber - og du kan supplere rabarberne med hindbær, jordbær eller andre bær.
25483 kJ / 6091 kcal
1119 kJ / 267 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,5 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 53,2 % | 35 g |
Fedt: | 41,3 % | 12,5 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
500 g
Rabarber i små stykker
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker
|
350 g
Sukker (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
200 g
Blødt smør
|
|
4
Æg
|
|
500 g
Hvedemel (ca. 7½ dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
2 dl
Mælk
|
Knuste kardemommefrø
|
---|
2 spsk
Flormelis
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde - pisket til skum
|