En superlækker og frisk rabarberkage i bradepande. Nemt med en rabarberkage i bradepande, hvis du bager til mange. Vi serverer rabarberkagen i bradepande med flødeskum til. Du kan også bruge cremefraiche eller vaniljeis.
24263 kJ / 5799 kcal
1092 kJ / 261 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 6,1 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 50,7 % | 32,6 g |
Fedt: | 43,2 % | 12,7 g |
Opskriften passer til en stor bradepande. Har du ikke har så stor en bageform, kan du folde en form af 2 stykker bagepapir og sætte i ovnens dybe bradepande - de fleste ovnplader måler ca. 30 x 40 cm. Det fungerer ikke at bage kagen længere tid i en mindre form, men portionen kan halveres og bages i en 20 x 30 cm form.