Rabarberkage

Rabarberkage

60+ min
En superlækker og frisk rabarberkage i bradepande. Nemt med en rabarberkage i bradepande, hvis du bager til mange. Vi serverer rabarberkagen i bradepande med flødeskum til. Du kan også bruge cremefraiche eller vaniljeis.
Mere inspiration

Hjemmelavet rabarbersaft smager så godt af sommer....

Velbekomme!
Tips

Kan du ikke få svensk perlesukker, kan du bruge rørsukker. Knuste kardemommefrø kan udelades

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

22753 kJ / 5438 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1107 kJ / 265 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 5,5 % 3,6 g
Kulhydrat: 48,1 % 31,3 g
Fedt: 46,4 % 13,9 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser