Rabarbertærte med smuldredej

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(421 vurderinger)

1 timer

Rabarbertærten med smuldredej / crumble har en interessant smag af havre og kanel og er meget nem at lave.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g rabarber i mindre stykker
  • ½ spsk kartoffelmel
  • 1 tsk stødt kanel
  • 100 g flormelis (ca. 2 dl)

Smuldredej

  • 60 g havregryn (ca. 1½ dl)
  • 90 g hvedemel (ca. 1½ dl)
  • 3 spsk flormelis
  • 125 g koldt smør

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rabarber, kartoffelmel, kanel og flormelis sammen og kom det i en ovnfast tærteform (ca. 24 cm i diameter).

Smuldredej

Bland havregryn, mel og flormelis sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Fordel dejen over rabarberne og bag tærten midt i ovnen - til den er gylden.

Server den lune rabarbertærte sammen med iskold cremefraiche.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10005 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: