Rabarbertærte med smuldredej

Rabarbertærte med smuldredej

1 timer Dessert

Rabarbertærten med smuldredej er et must om sommeren. Tærten med rabarber er virkelig nem at lave og er et oplagt valg, når der er sæson for rabarber. Denne lækre opskrift på rabarbertærte får sprødhed og smag af havre og kanel. Den sprøde tærte med smuldredej får et dejligt modspil af cremefraiche, flødeskum eller flødeis - uhm.. rabarber...

Mere inspiration

Når rabarberne er over os, så er det med at bruge dem i kager og desserter - her endnu en dejlig opskrift med rabarber.

Velbekomme!
Tips

Du kan blande rabarber med bær - og du kan smage undlade kanelen. Det smager dejligt med både cremefraiche, flødeskum og flødeis til den lune rabarbertærte. Du kan også bage rabarbertærte i portionsskåle - så kalder vi det rabarber crumble.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10189 kJ / 2435 kcal

Næringsindhold pr. 100g

881 kJ / 211 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 4,9 % 2,6 g
Kulhydrat: 42 % 21,8 g
Fedt: 53,1 % 12,6 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser