Rabarbertærte med smuldredej

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(469 vurderinger)

1 timer

Rabarbertærten med smuldredej / crumble har en interessant smag af havre og kanel og er meget nem at lave.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g rabarber i mindre stykker
  • ½ spsk kartoffelmel
  • 1 tsk stødt kanel
  • 100 g flormelis (ca. 2 dl)

Smuldredej

  • 60 g havregryn (ca. 1½ dl)
  • 90 g hvedemel (ca. 1½ dl)
  • 3 spsk flormelis
  • 125 g koldt smør

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rabarber, kartoffelmel, kanel og flormelis sammen og kom det i en ovnfast tærteform (ca. 24 cm i diameter).

Smuldredej

Bland havregryn, mel og flormelis sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Fordel dejen over rabarberne og bag tærten midt i ovnen - til den er gylden.

Server den lune rabarbertærte sammen med iskold cremefraiche.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10005 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: