Når rabarberne er over os, så er det med at bruge dem i kager og desserter - her endnu en dejlig opskrift med rabarber.
Tilsæt evt. 1 tsk kanel, ingefær eller vanilje til rabarberbandingen.
Rabarbertærten kan serveres med både cremefraiche, flødeskum eller en god vaniljeis.
13192 kJ / 3153 kcal
1014 kJ / 242 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 4,3 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 42,2 % | 25,2 g |
Fedt: | 53,5 % | 14,7 g |
Rabarber i mindre stykker
|
500 g |
---|---|
Kartoffelmel
|
½ spsk |
Flormelis (ca. 2 dl)
|
100 g |
Havregryn
|
100 g |
---|---|
Hvedemel
|
125 g |
Flormelis
|
¾ dl |
Koldt smør
|
175 g |
¼ liter |