Rabarbertærte med smuldredej

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(483 vurderinger)

1 timer

Rabarbertærten med smuldredej / crumble har en interessant smag af havre og kanel og er meget nem at lave.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g rabarber i mindre stykker
  • ½ spsk kartoffelmel
  • 1 tsk stødt kanel
  • 100 g flormelis (ca. 2 dl)

Smuldredej

  • 60 g havregryn (ca. 1½ dl)
  • 90 g hvedemel (ca. 1½ dl)
  • 3 spsk flormelis
  • 125 g koldt smør

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rabarber, kartoffelmel, kanel og flormelis sammen og kom det i en ovnfast tærteform (ca. 24 cm i diameter).

Smuldredej

Bland havregryn, mel og flormelis sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Fordel dejen over rabarberne og bag tærten midt i ovnen - til den er gylden.

Server den lune rabarbertærte sammen med iskold cremefraiche.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10005 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: