Gammeldags rabarberkage

Gammeldags rabarberkage

1 timer Dessert
Gammeldags rabarberkage er i familie med den gammeldags æblekage. Hvor æblekagen passer til efteråret, passer rabarberkagen til foråret og forsommeren. Den gammeldags rababerkage har den klassiske opbygning med frugtkompot, ristet sprød rasp og let og luftigt flødeskum. Rabarberkompotten er dejligt sød-syrlig og giver rigtig god kontrast til den søde rasp og flødeskummet. Gammeldags rabarberkage er en rigtig retro dessert, som gør det nemt at spise efter sæson.
Mere inspiration

Her er klassikeren.....skøn i æblesæsonen.

Gammeldags æblekage
1 timer
Gammeldags æblekage
(243)
Velbekomme!
Tip

Den gammeldags rabarberkage kan også anrettes i en stor skål. Rabarberkompotten kan veksle meget i farve, fra dyb rød til pudderfarvet, alt efter hvordan dine rabarber ser ud.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4149 kJ / 4149 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1065 kJ / 255 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 3,2 % 2 g
Kulhydrat: 41,6 % 26 g
Fedt: 55,2 % 15,9 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser