Den gammeldags rabarberkage kan også anrettes i en stor skål. Rabarberkompotten kan veksle meget i farve, fra dyb rød til pudderfarvet, alt efter hvordan dine rabarber ser ud.
16899 kJ / 4039 kcal
1037 kJ / 248 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 2,9 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 40,4 % | 24,6 g |
Fedt: | 56,7 % | 15,9 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
600 g
Rabarber i mindre stykker
|
|
---|---|
200 g
Sukker (ca. 2¼ dl)
|
|
1 spsk
Vand
|
80 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Rasp (ca. 3 dl)
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
½ liter
Piskefløde - pisket til let flødeskum
|
---|